Acasa MagazinLife Răzavan Rotaru a venit la Românii au talent cu mopul şi găleata (VIDEO)

Răzavan Rotaru a venit la Românii au talent cu mopul şi găleata (VIDEO)

scris de D.P.
1 afisari

Razvan Rotaru este prestator ecologic si este din Buzau. A venit la Romanii au talent, sezonul 2 şi a impresionat juriul in emisiunea din 23 martie 2012 cu un numar de dans extraordinar, folosindu-se de o galeata si un mop cu ochelari.

Razavan Rotaru a venit la Romanii au talent cu mopul si galeata

Imi plac copiii foarte mult, am fost babysitter pentru toti copii din blocul meu. As face orice sa-i vad zambind. Obisnuiesc sa port mai multe jucarii in rucsac si le impart copiilor prin autobuz” a spus el. Tanarul a venit cu o galeata si un mop, iar inceputul numarului a cam speriat-o pe Andra. Ce a urmat, a fost, insa , de-a dreptul spectaculos. Toata scena a fost a lui si a reusit sa faca sa zambeasca pe absolut toti spectatorii.

Sezonul si fatza. Anul trecut l-am avut pe Valentin Paun, acum esti tu. Momentul a fost delicios” i-a spus Andi Moisescu. Andra“Ne-ai placut tuturor. A fost si telefonul (concurentul a dansat si pe piesa Andrei – “Telephone”), multumesc de promovare!” a spus jurata. “Cand ai inceput, ma indoiam de ce o sa urmeze, nu ma gandeam c-o sa ma distrez asa tare. Sunt aproape satisfacut, astept mai mult in etapa urmatoare” i-a spus Mihai Petre. Concurentul merge mai departe cu 3 de DA.

1 comentariu

Bogdan 24-03-2012 - 17:03

Spuneti-mi va rog cum se cheama melodia de la secunda 20, e un remix la „calusul”, daca stie cineva, sa scrie numele complet.Multumesc anticipat!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult