Acasa MagazinLife Războiul Columbenilor: micuța Irina este în pericol

Războiul Columbenilor: micuța Irina este în pericol

scris de Ziua Veche
3 afisari

Mama Monicăi susține că a fost amenințată de Irinel că îi ia gâtul și o taie bucăți, dacă nu declară ce îi spune el. La fel, și micuța Irina ar fi fost amenințată de tatăl ei.

Războiul Columbenilor: micuța Irina a picat la mijlocLa nici o zi după ce Irinel Columbeanu a postat pe YouTube niște întregistrări cu camera ascunsă, în care fetița sa Irina declara că mama o bate, iar soacra sa declara că fiica ei, Monica e o mamă denaturată, Veronica Bulai, citată de Libertatea, susține că declarațiile sale și ale nepoatei au fost luate sub constrângere. Irinel ar fi amenințat-o pe soacra sa că îi taie gâtul, că o taie bucățele sau că o aruncă în stradă dacă nu declară ce îi spune el. La fel, Irina ar fi fost amenințată de tatăl ei că i se iau jucăriile și hainele dacă nu spune ce i se cere.

Situația depășește orice imaginație. Fetița cuplului pare să fie supusă la presiuni care îi pot periclita sănătatea mentală. Organismele de protecție a copilului trebuie să ia măsuri urgente pentru protejarea unui copil care nu are nici o vină că a ajuns armă prin care doi soți iresponsabili își reglează conturile.

Iată declarația integrală a Veronicăi Bulai, mama Monicăi:

„Sunt şocată că dl. Columbeanu mă foloseşte pe mine şi pe nepoţica mea pentru a o pedepsi pe Monica pentru curajul ei de a pune capăt unei căsătorii care în ultimii doi ani i-a cauzat numai neplăceri. Acele declaraţii sunt nereale şi mi-au fost luate sub presiune, când eram singură cu Irina la Izvorani, în perioadă în care Monica se află în America.

Se întâmpla după ce Monica l-a anunţat că doreşte să divorţeze deoarece s-a săturat de viaţă pe care dl Columbeanu o duce în afară familiei. În ce mă priveşte, întotdeauna dl Irinel Columbeanu a avut un comportament urât cu mine, mă trata cu dispreţ, în multe rânduri ameninţându-mă că mă va da afară din casă şi împreună cu Irina şi Monica vom ajunge pe stradă. Nu aveam voie să mă adresez decât cu Domnul Columbeanu. În legătură cu declaraţiile filmate şi făcute publice de dl. Columbeanu precizez că au fost luate sub o presiune mare, exercitată câteva zile în mod continuu asupra mea.

Profitând că Monica era plecată în America mă ameninţă că dacă nu spun despre Monica că este dificilă şi agresivă cu mine şi cu Irina, ne va lăsa să murim de foame. La începutul lui ianuarie 2011 mi-a luat paşaportul şi cartea de muncă şi mi-a spus că dacă nu fac ce îmi spune el, mă va arunca în stradă şi nu mă voi mai putea angajă nici că femeie de serviciu, nici în ţară şi nici în străinătate. Mă ameninţa că este un om influent şi bogat şi poate să îmi facă viaţa foarte grea. Deşi la început am refuzat să fac vreo declaraţie, urmare a presiunilor şi ameninţărilor exercitate asupra mea, şi chiar a Irinei, în cele din urmă am cedat. Într-o seară, în ianuarie anul asta, nu îmi aduc aminte data, dl. Columbeanu m-a trezit din somn şi m-a condus în dormitorul lui spunându-mi că dacă nu declar ce mi-a spus în discuţiile anterioare, mă va scoate noaptea afară din casă.

M-a pus să declar faptul că Monica este o mamă denaturată care îşi bătea copilul şi care mă trata că pe o sclavă. A două seară, calvarul s-a repetat, chemându-mă iar în dormitorul lui şi spunându-mi să declar că Monica este o mamă groaznică. La fel a făcut presiuni şi asupra Irinei. De câteva ori s-a închis singur cu fetiţăa în cameră, fără a îmi da voie să îi însoţesc. De fiecare data după discuţiile cu dl. Columbeanu, Irina era plânsă şi mă întreba dacă îmi aduc aminte cum o bătea mamă ei. Când am întrebat-o despre ce vorbeşte, Irina mi-a spus că aşa i-a zis tatăl ei, că mama o bate şi că nu trebuie să o iubească. Personal, am fost de faţă, când dl Columbeanu i-a spus că dacă nu spune ce i-a zis el îi ia toate hainele şi jucăriile.

Cu aceeaşi ocazie m-a ameninţat iar, că dacă nu spun ce trebuie mă dă afară împreună cu Irina, în stradă, în plină iarnă. De teamă, am contribuit la acele discuţii din care ar rezultă faptul că Irina nu o iubeşte pe mama sa. Cel mai des mă amenința că îmi taie gâtul sau că mă taie bucăţi. Aşa a spus şi despre judecătoarea de la Buftea, iar despre avocata Monicăi a spus că îi zboară toţi dinţii.

În perioada decembrie 2010-ianuarie 2011, până să înceapă Irina grădiniţa am stat la Izvorani, iar nu în apartamentul din Calea Victoriei. Am vrut să mă mut împreună cu fetiţa în apartament, însă nu aveam chei acestea rămânând în America. Nu ne aşteptam ca dl. Columbeanu să nu ne mai permită mie şi Irinei să ne întoarcem în America alături de Monica, acesta fiind motivul pentru care rândul meu de chei rămăsese în America. Deşi, dl. Columbeanu avea chei de la apartamentul din Calea Victoriei nu a vrut să ni le dea, deşi dumnealui ştia că fetiţa trebuia să meargă la grădiniţă!

I-am zis că nu e bine să piardă anul şi apoi, după o săptămână după ce deja grădiniţa începuse ne-a lăsat să stăm la apartament. La început mi s-a părut suspectă dorinţa dlui Columbeanu de a sta împreună cu el la Izvorani, deşi Monica îl anunţase de divorţ, însă mi-am dat seama de scopurile lui după ce a început presiunile asupra mea şi a Irinei. În această perioadă, cât am stat la Izvorani, Dl. Columbeanu a devenit brusc interesat de Irina, cumpărându-i mai multe jucării decât i-a luat în toţi cei patru ani de viaţă ai fetiţei.

După jumătatea lunii ianuarie 2011, când ne-am mutat iar în apartamentul din Calea Victoriei, dl. Columbeanu a început să o viziteze mai des pe Irina, crescând şi durată vizitelor de la 10-15 minute (înainte de vestea divorţului) la 30 de minute – o oră. Că niciodată dl Columbeanu nu s-a preocupat de creşterea şi educarea Irinei, dimpotrivă, avea o atitudine distanţă cu fetiţă. Îi interzicea să scoată vreun zgomot în casă sau afară, nici măcar să vorbească pe un ton normal, nu îi permitea să între în camera lui atunci când ea îşi dorea acest lucru. De exemplu, daca Irina îndrăznea să îl trezească, tatăl ei o certa și îi spunea că este un copil foarte obraznic și nu îi mai acorda atentie uneori și câteva zile la rând.

Îmi aduc aminte că, într-una din puținele ocazii în care i-a cumpărat anumite lucruri a avut grijă să o facă să se simtă mizerabil și să nu se mai poată opri din plâns pentru câteva ore întrucât ea nu a binevoit să îi spună mulțumesc pe tonul pe care și l-ar fi dorit el. Pentru că i-a spus mulțumesc pe un ton normal, a strâns lucrurile pe care i le-a cumpărat și le-a luat înapoi, promițându-i că nici în cazul în care va ajunge să cerșească pe străzi nu îi va mai cumpăra niciodată nimic. În perioada în care Irina a stat în America, Dl. Columbeanu nu a venit niciodată să o viziteze, nu i-a păsat niciodată în ce condiții trăiește fiica lui.

Este urât ce spune acum că, în America, fetița a fost traumatizată. Dimpotriva, Irina a mers în fiecare zi la grădiniță, iar timpul liber și l-a petrecut cu mine și cu Monica, fie în parc, fie în parcuri de distracții pentru copii. Îmi vine foarte greu când văd că, peste tot, se vorbește despre Irina și despre grija lui pentru fetiță, când, în realitate, el nu are habar despre ce înseamnă o zi din viața fetiței.

M-a întristat foarte tare când, la televizor, am văzut că Irina a stat toată ziua într-un bar, împreună cu Dl. Columbeanu, după care a plecat la film până seara târziu, când, în mod normal, după grădiniță, Irina trebuia să vină acasă și să se culce, iar la ora 9 seara să fie deja în pat. Sufăr cumplit și plâng fără oprire pentru că eu nu am vrut să fac nici un rău, i-am vrut binele fetiței și ia uite cum se pot întoarce toate împotriva mea dar Dumnezeu mi-e martor că eu am vrut doar să fie bine!”

Vezi aici filmele postate pe YouTube de Irinel Columbeanu

1 comentariu

Morkova Vesela 05-03-2011 - 18:15

Diferentza intre PUTZA si PENIS

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult