Acasa MagazinLife Răzbunarea Monicăi Columbeanu: S-a mutat în Pipera şi a dus-o pe Irina la altă grădiniţă – VIDEO

Răzbunarea Monicăi Columbeanu: S-a mutat în Pipera şi a dus-o pe Irina la altă grădiniţă – VIDEO

scris de Bogdan Crețu Roman
3 afisari

Irinel Columbeanu a aflat ieri pe propria-i piele ce înseamnă să nu îţi poţi vedea copilul după ce Monica s-a mutat din zona 13 Septembrie în Pipera şi a dus-o pe Irina la altă grădiniţă.

monica-irinel-irina-columbeanu-disparut-mutat-pipera-gradinita-plangere-protectia-copiluluiMonica a părăsit apartamentul din zona 13 Septembrie, pe care i-l pusese la dispoziţie Gabi Bădălau, fostul iubit al Ramonei Gabor, şi s-ar fi mutat cu chirie într-un apartament de lux din zona Pipera, pe care ar intenţiona în perioada următoare să-l achiziţioneze, informeză showbiz.ro. Odată cu schimbarea locuinţei, Irina a fost mutată la o altă grădiniţă, făcându-l astfel pe Irinel să-şi iasă din minţi în momentul în care, ajuns la instituţia la care era înscrisă până nu demult fiica sa, a aflat că fetiţa nu a mai fost prezentă în ultimele zile.

„Aveam informaţii că, încă de la sfârsitul săptămânii trecute, Irina nu a mai ieşit din casă. I-am cerut Monicăi, printr-un e-mail, să-mi spună ce se întâmplă, însă nu mi-a raspuns. De aceea, am venit aici, în speranţa că îmi voi putea vedea copilul câteva minute în clasă şi câteva la vestiar”, a spus Irinel Columbeanu.

„Sincer, eu nu ştiu unde să mă duc acum. La Poliţie? La Protecţia Copilului? Irina este disparută, pentru mine, în acest moment”, a mai spus omul de afaceri înainte de a lua atitudine. Imediat după vizita făcută la gradiniţă, Irinel Columbeanu a depus o plângere împotriva soţiei sale la Protecţia Copilului.

Avocaţii Monicăi sunt de părere că tânăra mamă nu trebuia să-i dea nicio explicaţie soţului său referitoare la mutarea sa: „Clienta mea nu trebuie să-i dea explicaţii lui Irinel Columbeanu. Până acum a respectat relaţia copil-tată şi l-a primit pe pârât chiar în apartamentul ei pentru a sta împreună cu Irina„, a spus Tripona Murgu, avocata Monicăi.

Vedeţi aici răzbunarea Monicăi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult