Acasa MagazinLife Reacţii similare: Cum au reacţionat Katie Holmes şi Nicole Kidman după despărţirea de Tom Cruise

Reacţii similare: Cum au reacţionat Katie Holmes şi Nicole Kidman după despărţirea de Tom Cruise

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Atât Katie Holmes, cât şi Nicole Kidman au fost foarte fericite că au scăpat de scientologul Tom Cruise, ambele fiind surpinse zâmbind după despărţirea de starul din Top Gun.

Katie Holmes si Nicole Kidman l-au parasit zambind pe Tom Cruise (foto:dailymail.co.uk)

Katie Holmes s-a prezentat cu zâmbetul pe buze la filmările pentru un episod al serialului „Project Runway:All Stars”, care au reprezentat şi prima sa ieşire în public după anunţul divorţului de Tom Cruise. Producătorul serialului „Project Runway:All Stars” a declarat potrivit dailymail.co.uk s-a arătat foarte mulţumit de prestaţia lui Katie Holmes, ca va apărea ca „guest star” într-un episod.

Apariţia actriţei de 33 de ani cu zâmbetul pe buze şi fără inelul cu diamant de 5 carate primit de la Tom Cruise cu ocazia logodnei, a adus aminte de imaginea afişată de Nicole Kidman în 2001, după ce divorţase de Tom Cruise. Atunci  fericirea şi uşurarea se putea citi pe faţa faimoasei actriţe, care părea scăpată de un chin.

De altfel, unul din motivele principale ale acestei reacţii a lui Katie este cu siguranţă uşurarea că fata sa în vârstă de 6 ani nu va fi trimisă pe o croazieră pentru scientologi, aşa cum intenţiona conform zvonurilor Tom Cruise. Religia şi fanatismul actorului se pare că au fost şi cele care au dus la această nouă despărţire din lumea Hollywood-ului, după ce recent şi Johnny Deep şi Vanessa Paradise şi-au spus adio.

Spre deosebire de Katie, care e fericită, potrivit mediafax, Tom Cruise, în vârstă de 50 de ani, a fost „lăsat mască” de decizia lui Holmes de a divorţa, şi este „foarte îndurerat”: „Kate a intentat divorţul, iar Tom este foarte trist şi se concentrează asupra celor trei copii ai săi. Vă rog să le respectaţi viaţa privată”, a transmis purtătorul de cuvânt al actorului într-un comunicat de presă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult