Acasa MagazinLife Red Hot Chili Peppers revine cu un nou album

Red Hot Chili Peppers revine cu un nou album

scris de L.M.
5 afisari

Red Hot Chili Peppers se pregăteşte pentru lansarea, la 30 august, a primului album din ultimii cinci ani, au anunţat trupa californiană de rock şi grupul Warner Music.

red_hot_chili_peppers

foto: Agerpres

Noul album, intitulat „I’m With You”, este de asemenea primul de când chitaristul John Frusciante a părăsit trupa pentru a doua oară în 2009 şi a fost înlocuit de Josh Klinghoffer, informează Agerpres.

Albumul este produs de Rick Rubin, care a mai colaborat cu Red Hot Chili Peppers la cinci albune anterioare: ‘Stadium Arcadium’ (2006) – din care s-au vândut 2,3 milioane de copii în SUA şi care a obţinut Premiul Grammy pentru cel mai bun album rock -, ‘By The Way’ (2002), ‘Californication’ (1999), ‘One Hot Minute’ (1995) şi ‘Blood Sugar Sex Magik’ (1991).

Red Hot Chili Peppers, care a vândut peste 60 de milioane de copii de albume şi a câştigat şase Premii Grammy, este formată din vocalistul Anthony Kiedis, basistul Flea, bateristul Chad Smith şi chitaristul Josh Klinghoffer.

Singurele concerte programate până în acest moment sunt cel de la Hong Kong (9 august), cele din cadrul a două festivaluri în Japonia la 13 şi 14 august şi un al patrulea în cadrul unui festival de rock la Rio de Janeiro la 24 septembrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult