Acasa MagazinLife Regina naiului, în finala Românii au talent (VIDEO)

Regina naiului, în finala Românii au talent (VIDEO)

scris de A.B.
7 afisari

Oana Lianu a fost la un pas de a deveni cea mai apreciată prezenţă de la Românii au talent. Artista şi-a dovedit talentele de a cânta la nai, fluier şi pian, precum şi cu vocea.

Oana Lianu-printesa naiului in finala Romanii au talent

Regina naiului a ridicat sala în piciore la finalul numărului său. E a cântat la nai, pian şi fluier, motiv pentru care Smiley i-a atribuit apelativul de „Femeia-orchestră”. Sunetul naiului a pătruns şi în inimile juriului. Andra şi-a scos pălăria în faţa concurentei, iar Andi Moisescu a asemuit-o cu Anca Parghel. „Îmi aduci aminte de talentul Ancăi Parghel. În această seară, în aproximativ 3 minute, i-ai purtat pe telespectatori din atmosfera de El Condor Pasa până la Brahms, trecând prin jazz/swing și rock’n’roll”, a spus Moisescu.

Aprecierile au venit şi din partea lui Mihai Petre. „Numărul tău este unul de nivel internaţional”, a spus Mihai Petre. Oana Lianu a primit laudele cu lacrimi în ochi şi a spusa că îşi doreşte ca această competiţie să reprezinte pentru ea o rampă de lansare la nivel naţional. Din păcate, Oana Lianu nu a primit suficiente SMS-uri de susţinere pentru a intra în posesia premiului cel mare de 120.000 euro. Marele câştigător al sezonului 2 la Românii au Talent a fost câştigat de Cristian Gog.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult