Acasa MagazinLife Restaurant „aerian” in Romania

Restaurant „aerian” in Romania

scris de Ziua Veche
3 afisari

Conceptul de “Dinner in the sky” va fi lansat in Romania in luna mai a acestui an.


Acesta nu este nou, deja existand in 32 de tari din Europa si SUA. Amplasamentul ales va fi in centrul Bucurestiului. Practic, restaurantul „aerian” este o masa pentru 22 persoane care se poate ridica pana la inaltimea de maximum 50 metri. Acesta poate fi folosit pentru diferite evenimente ca lunch, meeting-uri de afaceri, conferinte de presa, jocuri casino, degustari de vinuri, demonstratii culinare si bartending, vizionarea competitiilor sportive, a evenimentelor culturale sau a concertelor in aer liber si chiar pentru sesiuni sportive–fitness, spinning, aerobic etc. Avand in vedere ca este o afacere mobila, restaurantul „suspendat” poate fi mutat oriunde.

0 comentariu

Yakov 13-09-2010 - 03:27

Se zvoneste ca vor sa reduca predarea fizicii in liceu la doar o ora pe saptamana, iar la matematica nu se va mai invata materia de la clasele a 11-a si a 12-a (calculul diferential si integral). Nu vor sa se mai invete carte serioasa nici macar la liceele serioase, de profil real.
Cei crare au de gand sa-si educe copiii pentru a ajunge ingineri, fizicieni, chimisti, programatori, vor fi obligati sa scoata bani din buzunare si sa-i dea la licee particulare.

http://www.ichb.ro/school-fees-for-2008-2009.html

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult