Acasa MagazinLife Reţeta bunicii lui Megan Fox pentru forme perfecte

Reţeta bunicii lui Megan Fox pentru forme perfecte

scris de L.M.
2 afisari

Actriţa Megan Fox spune că-şi păstrează formele perfecte datorită unei reţete a bunicii. Nu practică niciun sport, dar, pentru a-şi păstra forma longilină, îşi detoxifică organismul, scrie news-de-stars.com.

Reţeta e simplă: bea regulat un pahar de apă caldă cu oţet. Nu este un amestec care să te îndemne să-l bei, dar care, spune Megan Fox, permite eliminarea şi curăţarea organismului. Eficient sau nu, este ceva atât de natural încât nu poate face rău, încheie news-de-stars.com, preluat de Realitatea.net.

Megan Fox (n. 16 mai 1986 în Rockwood, Tennessee) este o actriță și fotomodel american.Strămoșii ei au fost francezi, irlandezi și amerindieni din America de Nord. Fox provine dintr-o familie săracă. Deja la 5 ani a început să ia lecții de actorie și dans. La vârsta de 10 ani ajunge să termine școala în Florida. În 1999 a participat la un concurs de frumusețe „American Modeling and Talent Convention” din Hilton Head Island, South Carolina. Debutul în arta cinematografică îl are în anul 2001 cu filmul Holiday in the Sun, unde a jucat alături de actrițele gemene Mary-Kate și Ashley Olsen. Au urmat o serie de roluri în filme ca „Two and a Half Men”, „Hallo Holly” și „Confessions of a Teenage Drama Queen” unde joacă în 2004 alături de Lindsay Lohan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult