Acasa MagazinLife Revelion în Piaţa Constituţiei. Ce spune Sorin Oprescu

Revelion în Piaţa Constituţiei. Ce spune Sorin Oprescu

scris de M.A.
6 afisari

La petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei, vor participa aproximativ 30.000 de persoane, iar evenimentul va putea concura cu cele din marile capitale europene, a declarat Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Revelion în Piaţa Constituţiei. Ce spune Sorin Oprescu

Revelion în Piaţa Constituţiei. Ce spune Sorin Oprescu (foto: redactia4fun.ro)

„E un Revelion cu aceleaşi griji care au fost în ultimii ani. Dacă bucureştenii şi cei care vor fi aici încearcă să uite câteva clipe de grijile astea, împreună cu copiii, cu familiile, cu prietenii lor, eu sunt foarte mulţumit. Măcar atât să putem să facem pentru ei”, a afirmat vineri Sorin Oprescu, aflat într-o vizită în Piaţa Constituţiei, unde se va organiza petrecerea, transmite Agerpres.

Edilul a adăugat că Revelionul din Bucureşti va putea concura cu cele din marile capitale europene. „Suntem în stare şi noi să provocăm evenimente frumoase. Şi fetele şi băieţii care se ocupă de evenimentul acesta au ştiut cum să facă în aşa fel încât să se simtă oamenii bine”, a spus primarul Capitalei. Sorin Oprescu a precizat că bucureştenii se vor putea bucura de un foc de artificii în noaptea de Anul Nou.

„Este un buget de austeritate. (…) Focul de artificii durează doar un sfert de oră, dar e puţin mai complicat, e mai frumos. Încerc să îi fac curioşi pe bucureşteni şi îi aştept aici, poate facem împreună, că aşa e frumos la sfârşit de an”, a completat primarul general.

Petrecerea de Revelionul din Piaţa Constituţiei organizată de municipalitte începe în 31 decembrie, la ora 19.00. Pentru început, DJ Nicky F va încălzi atmosfera, iar de la ora 19.30 vor urca pe scenă trupele Antract, Lotus & Cristi Minculescu şi Direcţia 5. De la ora 21.00, Vunk şi Antonia vor interpreta o selecţie de melodii de succes, culminând cu hitul „Pleacă”, cea mai ascultată piesă a anului 2012, câştigătoarea Premiului MTV la categoria Best Romanian Act.

De la ora 22.00 vor urca pe scenă Horia Brenciu & HB Orchestra, care, împreună cu invitaţii săi DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploieşteanu, Grasu XXL, Guess Who, vor cânta timp de două ore, până la trecerea în noul an. După numărătoarea inversă, petrecerea va fi animată de un spectacol de artificii, iar apoi pe scenă va urca trupa Voltaj.

2 comentarii

betivul 28-12-2012 - 19:27

de ce toti edilii cu revelioane in aer liber se leaga de focuri de artificii….dupa aia restul, mici,bere,muzica..

mircea 29-12-2012 - 07:47

mare daravela facuta de care primar care nu este garantat Vanghelie???? care oras din lume mai este condus de 15 primari s i266 consilieri,care beneficiaza de facilitati,drepturi,dar nici o obligatie.Orasul este din in ce mai murdar,are aspect de catun.Inainte de 2000 cu un dolar cumparam 25 metri cubi de apa,azi dupa marii administratori Basescu-Videanu-Oprescu cu un dolar nu poti cumpara un metru cub de apa.Se promoveaza pe toate caile marea reusita din sectorul 5 unde si puricii au paduchi.Rebelion avem nevoie mare ca restu suntem facuti pruna.Oprescu nu este in stare sa curete orasul de afisele electorale.Mare medic da bataturi,mic mic se mai vrea si mare dregator da stat sa vezi atunci razbelion,consiliat da cel care ESTE,care v-a fi mana dreapta cu hartie second hand regenerata ca sa-l stearga la gura ca toti mananca prea mult pute…CATUNUL BUCURESTI.LA MULTI ANI micule PARIS

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult