Acasa MagazinLife Ricky Martin, gol-golut in cel mai recent videoclip (Video)

Ricky Martin, gol-golut in cel mai recent videoclip (Video)

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Ricky Martin vrea sa socheze din nou. La aproximativ trei saptamani dupa ce a recunoscut ca este gay, cantaretul de origine portoricana lanseaza un nou album, scrie Antena3.ro.


Iar, pentru promovare, Ricky Martin a realizat un videoclip mai mult decat indraznet („Backdrop”), in care apare gol-golut. In cele cateva secvente postate pe YouTube, se poate vedea cum trupul cantaretului este „acoperit” de o serie de „tatuaje” realizate cu ajutorul efectelor speciale.

{youtube}wrcjvqeyrko{/youtube}

 

 

 

0 comentariu

make 13-09-2010 - 15:00

bai pena tu erai bun la raposta urzica ba…scrii tampenii fara sa clipesti :))

adevarul 14-09-2010 - 11:22

Pe ziarul online adevarul se afla un sondaj de opinie prin care se cere parerea celor care se (mai) duc pe acolo privind faptul ca vintu este un pericol public sau nu. Cei care cred ca vintu este un pericol public sint de doua ori mai multi la numar decit cei care cred ca nu este. Asa ca? ce sa mai zicem? Sa stea acolo vreo 30 de ani si pe urma sa ii dea drumul.

Europeanuul 17-09-2010 - 14:37

Conform declaratiei lui Basescu, in 1981, la putin timp dupa ce a preluat comanda navei Arges cu care se afla in misiune in portul francez Rouen, a fost protagonistul unui incendiu devastator produs la bordul acestei nave, incident care a dus la deversarea incarcaturii petroliere de pe nava si la incendierea altor 38 de nave aflate in rada portului francez.

Din marturia fostului comandant Basescu a rezultat ca incendiul a fost declansat din cauza unei instalatii de pe nava Arges si ca, pentru a scapa de raspunderea presupus de urmarile acestuia, a modificat probele care i-ar fi putut conduce pe anchetatorii francezi la cauzele reale ale incendiului. Prin aceasta manevra Basescu a scapat cu basma curata dupa ce daduse cu subsemnatul in fata organelor de justitie franceze. Paguba produsa si evaluata la 12 milioane de dolari a ramas totusi in litigiu si ulterior acoperita de firme de asigurari.

Europeanuul 17-09-2010 - 14:40

Dle Pena, cautati interviul dlui Presedinte Traian Basescu pe 23 Junie 1998 in cadrul unei emisiuni la PrimaTV.

Traian Basescu:

„Sunt cateva episoade foarte interesante aş spune eu, (…). Spre exemplu, cand eram comandant pe nava Arges, la trei luni de cand imi obtinusem brevetul de comandant. Am luat foc in portul Rouen, nu numai eu, 38 de nave au fost in incendiul din Rouen, in Franta.

Nava suspectata ca a generat poluarea, care a facut ca tot bazinul portului Rouen si Sena sa fie tot o flacara pe o intindere de 3 km, a fost nava mea pentru căaera cea mai mare din zona si eram, descarcam NAFTA in dana rafinariei Sholfrancaise. Am stat acolo 28 de zile in ancheta. Legislatia franceza functiona corect. Adica nu trebuia sa dovedesc eu ca nu s-a produs poluarea de la mine, ci autoritatile franceze trebuia sa dovedeasca faptul ca s-a produs poluarea de la mine. In cele 28 de zile m-am prezentat si la Tribunal, am fost in ancheta organelor de justitie franceze si, dupa 28 de zile, instanta s-a pronuntat ca nu poate fi vina navei Arges. Am plecat, dar a ramas un litigiu, o acuzatie comerciala asupra navei de circa 12 milioane de dolari, o cerere de daune.

A fost un litigiu, acum pot sa o spun public, nu mai e nici un secret, am schimbat ceva in instalatie inainte s permitem accesul autoritatilor franceze la bord, ceea ce a facut imposibila demonstratia, demonstrarea vinei noastre.”

Europeanuul 17-09-2010 - 14:47

Dle Pena,

Modul in care el a inteles sa depaseasca un grav incident diplomatic si penal la putin timp dupa ce a devenit comandant de nava in flota maritima romaneasca este trist. Si mai trist este faptul ca, cu 17 ani ani mai tarziu, ca Traian Basescu, Ministrul Transporturilor, s-a mandrit in fata intregii natiuni ca a reusit sa insele autoritatile franceze in 1981 prin fals in declaratii sub semnatura privata pentru a scapa de o condamnare penala intr-un proces declansat de organele de justitie din Franta.

Declaratia Domniei sale a trecut (aparent) neobservata de catre cei interesati, deoarece ea venea la 17 ani de la comiterea faptei si nu mai putea avea urmari in plan juridic.

Dle Pena, azi, daca prin absurd individul SO Vintu admite ca a facut uz de fals, fals in declaratii, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata in cazul dosarului FNI, ce ii poate face justitia romana? Faptele s-au prescris…

Spre deosebire de SO Vintu, Traian Basescu este presedintele Romaniei si, in acest context, orice fapta reprobabila din trecutul lui poate ajuta la conturarea cat mai corecta a profilului moral al acestuia si poate da semnificatii noi unora dintre actiunile sale prezente si viitoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult