Acasa MagazinLife Rihanna a fost surprinsă goală în casa din Barbados (foto)

Rihanna a fost surprinsă goală în casa din Barbados (foto)

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Mai multe imagini nud ale Rihannei, surpinsă de papparazi în timp ce se schimba de costumul de baie în casa din Barbados. au apărut pe internet.

Rihanna a fost surprinsă goală în casa din Barbados (foto:drunkenstepfather.com)

Rihanna şi-a petrecut o mare parte din vacanţă la reşedinţa sa din Barbados şi nu s-a ferit să le ofere fotografilor multe ipostaze incendiare, părând că ştia că este filmată în timp ce se schimbă. Acest lucru face şi ca mulţi să se gândească că totul a fost o strategie gândită de managerii solistei, pentru a o aduce din nou pe aceasta pe primele pagini ale ziarelor.

Posesorul blogului pe care au apărut pozele a anunţat că se aşteaptă să fie dat în judecată pentru postarea acestora chiar dacă şi el consideră că acestea fac parte dintr-o strategie de marketing a producătorilor. Rihanna a filmat recent în Barbados un spot publicitar de promovare a turismului în această ţară, iar pozele nud cu siguranţă că vor îndrepta  mai multe priviri şi către această campanie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult