Acasa MagazinLife Robert Pattinson, nepotul lui Dracula

Robert Pattinson, nepotul lui Dracula

scris de Ziua Veche
3 afisari

Robert Pattinson il intruchipeaza de doi ani pe Edward Cullen, un vampir din saga „Twilight”, si acest rol pare a-i fi fost destinat, deoarece genealogii au descoperit ca el ar avea legaturi de rudenie cu Vlad Tepes, domnitor valah din secolul al XV-lea, care a inspirat personajul Dracula, scrie site-ul premiere.fr, citat de Agerpres.
Prin urmare, nimic nu este mai normal decat Robert Pattinson sa interpreteze un vampir, din moment ce ar descinde din Dracula! Cercetatori ai site-ului ancestry.com au analizat arborele genealogic al actorului din „Twilight” si au descoperit cu surprindere ca este ruda, si nu numai, cu familia regala engleza. Printii Harry si William i-ar fi veri indepartati, iar Vlad Tepes, domnitorul valah, care a inspirat personajul Dracula al lui Bram Stoker, i-ar fi unchi de departe.

„Am descoperit legaturi cu vampirii si cu regalitatea in viata lui Robert Pattinson, lucru care face ca povestea lui sa para supranaturala, ca si personajul pe care-l interpreteaza pe ecran”, a declarat unul din genealogi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS