Acasa MagazinLife Robin Gibb de la Bee Gees, internat de urgenţă – VIDEO

Robin Gibb de la Bee Gees, internat de urgenţă – VIDEO

scris de B.C.R
2 afisari

Robin Gibb, unul dintre cei doi supravieţuitori ai legendarului grup Bee Gees, a fost internat în spital din cauza unor dureri abdominale puternice şi a trebuit să-şi anuleze mai multe concerte pe care urma să le susţină în Brazilia, anunţă BBC, citat de realitatea.net.

 

Robin Gibb Bee Gees

Robin Gibb

Muzicianul în vârstă de 61 de ani s-a simţit rău în cursul zilei de duminică şi a fost internat de urgenţă într-un spital din Marea Britanie. Medicii l-au sfătuit să evite orice călătorie.

„Nu ştim sigur ce are şi suntem foarte îngrijoraţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al său.

Anul trecut, Robin Gibb a suferit o intervenţie chirurgicală necesitată de blocarea intestinelor. În 2003, fratele său geamăn, Maurice Gibb, a murit tot din cauza unor complicaţii la intenstine.

Fraţii Robin, Barry şi Maurice Gibb au fondat, la jumătatea anilor ’60, trupa Bee Gees, care avea să se impună drept unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii pop-rock. Apogeul carierei lor a fost în anii ’70, odată cu discul ce a furnizat coloana sonoră a filmului „Saturday Night Fever”, care s-a vândut în peste 40 de milioane de exemplare. Au în palmares nouă premii Grammy.

Vedeţi mai jos piesa “To love somebody” aşa cum o cântau cei de la Bee Gees în 1974 la Festival Hall în Melbourne şi…  

 

… 32 de ani mai târziu la Prince’s Trust Concert în Marea Britanie.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult