Acasa MagazinLife Robin Williams avea „probleme serioase cu banii”

Robin Williams avea „probleme serioase cu banii”

scris de L.M.
9 afisari

Robin Williams, găsit spânzurat în casa sa din California, se lupta cu depresia și cu grijile financiare, susține The Daily Telegraph.

Robin Williams avea "probleme serioase cu banii"

Robin Williams avea "probleme serioase cu banii"

Robin Williams a fost găsit spânzurat cu o curea și cu tăieturi superficiale pe încheietura mâinii stângi după ce le-a spus prietenilor că avea „probleme serioase cu banii” și a încercat să se trateze de depresie în săptămânile dinainte de moarte.

Actorul în vârstă de 63 de ani, despre care se spunea la un moment dat că ar avea o avere de circa 127 de milioane de dolari, se plângea că a pierdut o mare parte din bani pe pensiile alimentare date celor două foste soții, și a încercat să își vândă ferma de 600 de acri din California, pentru a face rost de bani. Ultimul său acces de depresie, pe care cele câteva săptămâni într-o clinică de reabilitare nu au reușit să-l îndepărteze, ar fi fost declanșat în parte de anularea ultimului său show televizat The Crazy Ones in May”, după doar o serie.

„Vorbea doar despre probleme serioase cu banii… Se știa că Robin era generos cu prietenii și cu familia când era în culmea succesului și că ar fi ajutat pe oricine ar fi avut nevoie”, a povestit un prieten de familie, citat de site-ul american Radar Online. În ultimii doi ani însă, actorul încercat să își vândă ranch-ul său din Napa Valley, în apropiere de San Francisco, explicând că nu și-l mai poate permite, însă în pofida faptului că a scăzut prețul de la circa 36 de milioane de dolari la aproximativ 30 de milioane, nu au existat cumpărători. Actorul a recurs chiar la vânzarea unei părți a colecției sale de 50 de biciclete pentru a face rost de bani.

În luna septembrie a anului trecut, Williams, care s-a mutat într-un bungalou relativ modest în Tiburon, lângă San Francisco, moștenit de la mama sa în 2001, a vorbit despre faptul că trebuie să renunțe la stilul de viață anterior și să accepte roluri pentru „a plăti facturile” după divorțurile de Valerie Velardi în 1988 și de Marsha Garces în 2008, care l-au costat, potrivit relatărilor, aproximativ 34 de milioane de dolari.

12 comentarii

neacsum 13-08-2014 - 14:44

Sad.

BULA 13-08-2014 - 15:12

Avea din ce sa traiasca. Nu pensiile alimentare l-au saracit. De la 127 de milioane de dolari, pana la 34 de milioane de dolari, cat a cheltuit cu fostele neveste, e cale lunga.
Miroase a crima !

ValVerde 13-08-2014 - 15:59

Bula, nu e rusine sa fii schizofrenic.
Schizofrenia e o boala, exista tratamente si nu e vina ta ca te-ai imbolnavit.

Daca ar durea, te-ai trata.

Ai devenit criminal din cauza bolii tale.

pathfinder 13-08-2014 - 16:05

Nici io nu-s schizofrenic, da’ totusi de ce au scos astia „ULTIMELE COMENTARII” de pe prima pagina?!?
Spune si tu acuma…

ValVerde 13-08-2014 - 16:10

E treaba lor.
E blogul lor, pagina lor si nu au a da nici o explicatie.
Cui nu-i convine se duce pe alt blog !

Putem specula de dragul speculatiei dar asta nu schimba cu nimic faptul ca sunt liberi sa faca ce vrea muschii lor.

pathfinder 13-08-2014 - 16:15

🙂
E cald tare?
Te-a uftut sefu’?
Am cerut eu vreo explicatie?
Esti pus pe harta…

ValVerde 13-08-2014 - 16:20

Azi a fost placut, acum e si mai bine, ca e seara, seful e pe alt fus orar, de fapt m-a inveselit Bula si vinul pe care il beau.

Si da, ai cerut explicatii:

„da’ totusi de ce au scos astia “ULTIMELE COMENTARII” de pe prima pagina?!?
Spune si tu acuma…”

pathfinder 13-08-2014 - 16:27

Pai da, pana la urma e vorba de consecventa.
Sa explic mai pe larg?!? 😉

ValVerde 13-08-2014 - 16:30

Te referi la ZV ?

pathfinder 13-08-2014 - 17:10

DA…

BULA 13-08-2014 - 16:13

Mai babornita urata ca porcul, ce tot repeti ineptia cu schizofrenia celor cu care nu esti de acord ? Tu stii cum se manifesta schizofrenia, prostovanca ce esti ?

Si cum sa te spanzuri cu o curea si te mai si zgarii cu ceva pe maini ? Ca astia care se sinucid aplica alte metode (nu intru in detalii, ca nici nu cred ca e voie de la ZV). Incearca si tu sa te strangi cu cureaua de gat, sa vezi ce nasol e si cum te face instinctul de supravietuire sa renunti.

ValVerde 13-08-2014 - 16:29

Ar trebui sa fii pus sub observatie.
Iti pui in pericol propria persoana, dar mai important, ii pui in pericol pe cei care au nefericirea sa depinda de tine.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult