Acasa MagazinLife Rock the City în Bucureşti. La ce oră cântă Rammstein

Rock the City în Bucureşti. La ce oră cântă Rammstein

scris de M.I.
2 afisari

Cea de-a doua zi a festivalului Rock the City va continua duminică cu recitaluri oferite de Psychogod, White Walls, americanii de la Trivium, galezii de la Bullet For My Valentine şi cu cel mai aşteptat show al festivalului, cel al germanilor de la Rammstein care va începe de la ora 21,15.

Rock the City 2013 foto:Agerpres

Cea de-a cincea ediţie a festivalului Rock the City a debutat sâmbătă la Bucureşti, mii de rockeri fiind prezenţi la Complexul Romexpo să-şi asculte idolii. Trupa românească Goodbye to Gravity a deschis festivalul în jurul orei 17,00 şi chiar dacă în jurul scenei nu au fost foarte mulţi susţinători, cei care au fost prezenţi au compensat prin modul în care şi-au susţinut idolii. Au urmat pe scenă austriecii de la Boon şi supergrupul româno-germano-francezo-australian Rezident Ex care, cu melodii de pe noul album, au cucerit încă o dată, dacă era nevoie, publicul iubitor de rock.
La 20,15 au urcat pe scenă primii headlineri ai serii, norvegienii de la Enslaved, trupa care la cererea iubitorilor de progressive black metal şi-a schimbat ziua show-ului.
Ultimii care au urcat pe scenă în prima zi a festivalului Rock the City au fost germanii de la Heaven Shall Burn, întâmpinaţi cu urale de toţi rockerii prezenţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult