Acasa MagazinLife Rod Stewart, de opt ori tătic

Rod Stewart, de opt ori tătic

scris de B.C.R
2 afisari

Rod Stewart şi soţia sa, Penny Lancaster, au devenit părinţii unui băieţel – al optulea copil al artistului -, care s-a născut miercuri, au anunţat, joi, reprezentanţii casei de discuri care îl reprezintă pe cântăreţul britanic.

rod stewart tatic Bebeluşul, al cărui nume este Aiden, este cel de-al doilea copil al cuplului. Rod Stewart şi Penny Lancaster mai au un fiu, Alastair Wallace, în vârstă de cinci ani, informează Mediafax.

„Atât mama, cât şi bebeluşul sunt sănătoşi şi extrem de fericiţi „, au adăugat reprezentanţii casei de discuri a artistului.

Aiden este cel de-al optulea copil al cântăreţului Rod Stewart. Rockerul britanic, în vârstă de 66 de ani, a fost mai căsătorit de două ori în trecut, cu Alana Hamilton şi cu modelul Rachel Hunter, şi a avut numeroase relaţii de lungă durată cu o serie de celebrităţi, precum modelul Kelly Emberg şi actriţa Britt Eckland.

Stewart recunoaşte doar cinci copii din relaţiile anterioare – Kimberly, în vârstă de 30 de ani, Sean, în vârstă de 29 de ani, născuţi de Alana Hamilton, Ruby, în vârstă de 23 de ani, născută de Kelly Emberg, Renee, în vârstă de 18 ani, şi Liam, în vârstă de 15 ani, născuţi de Rachel Hunter. Însă, Stewart mai este tatăl lui Sarah Thubron Streeter, fiica lui Susannah Boffey, în prezent în vârstă de 46 de ani, care a fost dată spre adopţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult