Acasa MagazinLife “Româncele” Mila Kunis şi Natalie Portman: Cea mai sexy scenă din istoria filmului VIDEO

“Româncele” Mila Kunis şi Natalie Portman: Cea mai sexy scenă din istoria filmului VIDEO

scris de L.M.
56 afisari

Scena fierbinte dintre „româncele” Mila Kunis şi Natalie Portman, din Black Swan, este considerată de britanici cea mai sexy dintr-un film.

Natalie Portman si Mila Kunis - scena sexy

"Româncele" Mila Kunis şi Natalie Potman: Cea sexy scenă din istoria filmului

Votul a fost dat de cititorii britanici ai tabloidului The Sun. „A fost o nebunie, pentru că eu şi Mila suntem foarte bune prietene. Cred că mi s-ar fi părut mai uşor să o fac cu cineva pe care nu-l cunosc”, a povestit Natalie Portman, despre acest moment, potrivit Unimedia.

„Niciodată nu îţi judeci personajul, aşa că întotdeauna ai o justificare. Nu simţi mereu că tu eşti cel care face asta”, a spus şi Mila Kunis, referindu-se la scena lesbiană fierbinte.

Mila (Milena) Kunis este născută în Cernăuţi. De asemenea, Natalie Portman a afirmat de mai multe ori că are rădăcini româneşti.


6 comentarii

ciufulici 10-06-2012 - 19:58

aoleu ce le-as mai vota!
as vota la ele, bai, ca la fasole!

ciufulici 10-06-2012 - 20:02

si daca zice urbos ceva, il votez si pe el un pic, adica ii pun stampila numai, dar tot votat se cheama

jan dinu 10-06-2012 - 20:30

Astea-au evadat din – HAREM – erau regulate prea rar
sultanul fiind ocupat shi nu le da la „timp ” cite-un PAR !…
JD- USA

geek-a-contra 10-06-2012 - 23:03

amindoua sint evreice 100%, chiar daca la un moment dat stramosii lor s-au perindat si prin bucovina, mai exact radauti si cernauti. asta nu le face romance si Ro n-are nici un motiv sa se laude cu ele. pe de alta parte este interesant cit de multi actori de sorgintre evreiasca au reusit sa se impuna in cinematografie. si ca sa nu li se ridice la cap evereilor: din punctul asta de vedere sint la concurenta cu irlandezii si italienii….

geek-a-contra 10-06-2012 - 23:27

corecta chestia cu promovarea reciproca. spiritul de intrajutorare este este de admirat in sine, mai ales prin comparatie cu dihonia vadita din cadrul comunitatilor de romani, care dihonie o cunosc bine si pe care am testat-o pe pielea mea. pe de alta parte, de ce nu ar fi vorba de acelasi spirit de satra si in cazul comunitatii irlandeze, italiene.., ? ca si astia au un numar disproportionat de actori de succes raportat la marimea populatiei lor.

Chris P. 11-06-2012 - 23:45

mda… sunt de origine evreiasca amandoua. ca una e din Cernauti si cealalta din Ierusalim nu mai conteaza. nici macar 1% sange romanesc nu curge prin venele lor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult