Acasa MagazinLife România: Mickey Rourke adoptă un maidanez

România: Mickey Rourke adoptă un maidanez

scris de Stefan Galai
9 afisari

Celebrul actor american Mickey Rourke, care filmează zilele acestea în Bucureşti, pentru thrillerul „Dead in Tombstone”, în regia lui Roel Reine, a decis să adopte un câine maidanez din România.

Mickey Rourke - caine (bestweekever.tv)

Mickey Rourke - caine (foto: bestweekever.tv)

Rourke a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că a decis să adopte un câine maidanez pe care l-a găsit pe platouri, informează Mediafax.

Actorul american, care este un mare iubitor de animale, a decis să adopte un câine vagabond din România, după ce a văzut că pe străzile din Bucureşti există multe animale fără stăpân. Mickey Rourke a anunţat, în aceeaşi conferinţă de presă, că intenţionează să construiască şi un adăpost pentru câinii maidanezi din capitala României.

Filmările pentru thrillerul „Dead in Tombstone” au început pe 19 martie şi se vor desfăşura în proporţie de 90% în studiourile Castel din Bucureşti, până la sfârşitul lunii aprilie, au declarat reprezentanţi ai casei de producţie.

13 comentarii

michaela 29-03-2012 - 17:55

Rusine !!!!trebuie sa vina un american sa faca treaba asta ???Unde e Patriciu ,sau Tiriac sau alti barosani d-astia care fac pe grozaviii?Pai in America oamenii de asemea calibru construiesc spitale mari ,adevarate care le porta numele ,sponsorizeaza la greu clinici pentru animale ,dau bani grei pentru cercetare cancer ,SIDA etc. (vezi Bill Gates si altii).astia nu se indura sa dea nimic,se cunoaste ca sunt bani luati din smecherii financiare .Se ingroapa cu ei ????Dupa ce o sa dea ortu’popii ,o sa scuipe lumea pe mormanturile lor ,ca de,toti murim odata si-odata,saraci sau bogati .

ioana 30-03-2012 - 12:24

foarte milos acest actor, foarte bine face..daca asta vrea sa faca sa ne ajute el daca oprescu nu este in stare sa faca..

digital 30-03-2012 - 12:47

mă rog să te adopte și pe tine,superbă-johianna!!!!
poate are nevoie Mikey și de niște lapte!

lucian 30-03-2012 - 12:30

Un gest frumos nu am ce zice.!
Dar cum ramane cu singuranta noastra , cine e raspunzator pentru viata noastra .
Banditul si hotul de Oprescu a angajat 4 hingheri la un numar foarte mare de canii .
Doar trebuie sa isi faca campani pe bani nostri.

mircea1605 30-03-2012 - 13:33

A trebuit sa vina Mickey Rourke din SUA sa adopte cainii din Bucuresti pentru ca Oprescu nu e in stare sa resolve problema asta ,degeaba e la primarie psd-istu,nu mai are ce sa caute acolo.

bobo 30-03-2012 - 16:14

ONG-urile ca intotdeauna nu isi fac treaba lasand cainii fara stapan sa ajunga chiar sa raneasca oamenii… Acestia in loc sa stopeze in vre-un fel inmultirea lor mai mult ajuta la acest lucru putand sa mai fure ceva bani din banii statului…

mitica 30-03-2012 - 16:51

Ar trebui luate niste masuri privind eutanasierea cainilor neadoptati in 2 saptamani, proprietarii sa fie obligati de a avea certificat pt fiecare caine… si chiar amendarea proprietarilor care isi abandoneaza cainele pe strada !!!

maftei 30-03-2012 - 17:35

A trebuit sa vina un actor american sa anunte ca va face un adapost pentru caini… Asta ce inseamna ? A remarcat si el ca e plin Bucurestiul de ei !!!!!! Numai acest Oprescu nu i-a vazut in 4 ani de cat a fost la PG !

boboc 30-03-2012 - 18:19

In loc sa fi facut Oprescu treaba asta,tre’ sa vina altii sa-i faca treaba! ESTI O RUSINE OPRESCULE!

urbos 30-03-2012 - 18:22

Sclerozatule, iar scrii sub sapte nickuri, sa pari mai multi?

liliana 30-03-2012 - 19:39

foarte frumos gestul acestui actor pentru animale, daca oprescu nu face nimic..mcar el sa faca..ca si asa din partea lui oprescu ne-am obisnuit ca nu face nimic fara sa ii intre si lui bani in buzunar.

andra 30-03-2012 - 20:08

trebuia sa vina un actor strain ca sa faca ceva cu acesti caini vagabonzi, ca oprescu nu este in stare de nimic, abia astept sa scapam de el.

diana 30-03-2012 - 20:34

nu este normal sa vina un actor din afara ca sa faca ceva cu cainii nostru vagabonzi, nu este normal cat tam tam este pe seama lor, de oameni nu va mai pasa atata.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult