Acasa MagazinLife Romanii au talent, 13 martie 2015. Ion Barbu a ajuns direct în semifinala (video)

Romanii au talent, 13 martie 2015. Ion Barbu a ajuns direct în semifinala (video)

scris de L.M.
61 afisari

O prezenta eleganta si misterioasa, Ion Barbu a reusit sa ii impresioneze profund pe cei patru jurati de la „Romanii au talent”.

Romanii au talent, 13 martie 2015. Ion Barbu a ajuns direct în semifinala

Romanii au talent, 13 martie 2015. Ion Barbu a ajuns direct în semifinala

Romanii au talent, 13 martie 2015. Tanarul, de profesie model si interpret, a ales sa cante in preselectiile pentru sezonul 5 al show-ului piesa „De dragul tau”, apartinand lui Marcel Pavel.
Tanarul a povestit ca a cantat in corul bisericii de la varsta de trei ani, iar printre idolii sai se numara Beyonce, Rihanna si Smiley. Ambitios si dornic sa devina celebru, Ion Barbu si-a propus ca prin participarea la „Romanii au talent” sa devina cunoscut atat in Europa, cat si peste Ocean.
Romanii au talent, 13 martie 2015. Increzator in talentul sau, Ion Barbu a oferit o interpretare de senzatie a piesei „De dragul tau”, o compozitie muzicala cantata de Marcel Pavel. La auzul vocii tanarului, Mihaela Radulescu a lacrimat, Andra a fost de-a dreptul incantata, iar Andi Moisescu a declarat fara sa stea pe ganduri ca „este una dintre cele mai bune voci care s-au urcat vreodata pe scena de la <>”.
Romanii au talent, 13 martie 2015. Juratii si publicul l-au aplaudat in picioare pe Ion Barbu, iar Andra a luat una dintre cele mai importante decizii din acest sezon: vedeta a apasat butonul auriu si l-a trimis pe Ion direct in semifinala show-ului.

Romanii au talent, 13 martie 2015. Butonul auriu pozitionat in centrul mesei juriului, care, odata apasat, trimite un concurent direct in semifinala. Acesta poate fi folosit o singura data de fiecare jurat si este marcat de un moment spectaculos de lumini in cadrul show-ului.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult