Acasa MagazinLife ROMANII AU TALENT, 15 mai 2015. Cine sunt concurenti care merg in marea finala (video)

ROMANII AU TALENT, 15 mai 2015. Cine sunt concurenti care merg in marea finala (video)

scris de L.M.
76 afisari

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Cine sunt cei trei concurenti care merg in marea finala. Vocea si dansul au fost reteta succesului vineri seara, la cel mai urmarit show de divertisment din Romania. Trupa The Beat, Bianca Costiug si Alexandru Moraru sunt eroii care au trecut in finala „Romanii au talent”.

 

Finalisti "Romanii au talent" 2015 - Semifinala 2: Cine a mers mai departe

Finalisti „Romanii au talent” 2015 – Semifinala 2: Cine a mers mai departe

Cel de-al doilea show live al noului sezon „Romanii au talent” a fost unul spectaculos! Pe scena s-au desfasurat momentele incendiare, sustinute de 12 semifinalisti talentati si dornici sa isi demonstreze aptitudinile.
Romanii au talent 2015 – Semifinala 2. Vineri seara, la cea de-a doua semifinala, 12 concurenti au incercat sa se apropie de marele premiu de 120.000 de euro, insa doar cei trei au reusit.


Bianca Costiug s-a miscat senzual pe muzica romaneasca traditionala remixata si ritmuri africane. Cei de acasa au fost incantati de miscarile tribale si au trimis nenumarate sms-uri pentru dansatoare. Acum, ea se pregateste pentru ultimul numar, cu care ar putea castiga 120.000 de euro.
Romanii au talent 2015 – Semifinala 2. Show-ul continua pentru pustii din trupa The Beat. Telespectatorii i-au rasplatit cu multe voturi.
Romanii au talent 2015 – Semifinala 2. Pentru ultimul loc de pe podiumul semifinalei s-a dat o lupta apriga. Pe locuri 3 si 4, in preferintele publicului, s-au clasat Alexandru Moraru si Cosmin Cioca. Juratii au avut de ales intre doua stiluri complet diferite de muzica…
Romanii au talent 2015 – Semifinala 2. „De fapt, trebuie sa stiti ca desi doar unul dintre voi merge in finala, de fapt amandoi mergeti mai departe si ca, indiferent de verdictul din seara asta, niciunul din voi nu are nimic de pierdut”, a spus Andi Moisescu.
Mihaela si Andi Moisescu au fost fascinati de sunetele robotice „cantate” de Cosmin, in timp ce Bebe Cotimanis si Andra au mizat pe vocea sensibila a lui Alexandru.


Romanii au talent 2015 – Semifinala 2. „Numarul care m-a emotionat mai tare, asa cum am spus, ca m-a durut carnea de pe mine, a fost Alexandru”, a spus Andra.
Astfel, pentru prima data in istoria „Romanii au talent” s-a ajuns la egalitate.
Romanii au talent 2015 – Semifinala 2. In cele din urma, al treilea finalist a fost ales in functie de voturile publicului, iar cele mai multe au fost primite de catre Alexandru Moraru.
Romanii au talent 2015 – Semifinala 2. Sase eroi talentati au fost alesi pana acum sa intre in marea finala. Cine va mai ajunge aproape de marele premiu vedeti vinerea viitoare, cand show-ul „Romanii au talent” continua cu cea de-a treia semifinala live, de la 20:30, la PRO TV.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult