Acasa MagazinLife Romanii au talent, 17 aprilie 2015. Cea mai simpatica si talentata maimutica

Romanii au talent, 17 aprilie 2015. Cea mai simpatica si talentata maimutica

scris de Șt. C
98 afisari

Romanii au talent, 17 aprilie 2015. Cea de-a saptea editie a noului sezon Romanii au talent, vine astazi la PRO TV, de la 20:30, cu noi talente si spectacol desavarsit. Lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman, cat si cea pentru premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, va continua in aceasta seara cu momente inedite, care vor surprinde si vor aduce distractia in casele tuturor romanilor.
emotie-lupta-si-spectacol-desavarsit-in-cea-de-a-saptea-editie-romanii-au-talent-vineri-de-la-20-30-laRomanii au talent, 17 aprilie 2015. Astazi vom cunoaste cea mai simpatica si talentata maimutica, ce va veni pregatita sa castige marele premiu, va reusi sa impresioneze juriul cu numarul sau incredibil si-l va face pe Bebe sa spuna cu lacrimi in ochi: “Sunt fericit ca te-am vazut!”.

Romanii au talent, 17 aprilie 2015. Tot in editia din aceasta seara vom afla ce jurat nu-si mai poate stapani lacrimile de… ras de aceasta data, in momentul in care o cunoscuta printesa a zilelor noastre va urca pe scena pentru a-si prezenta numarul.

Romanii au talent, 17 aprilie 2015. Pentru cateva momente, gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos si cei patru jurati vor fi hipnotizati. Cine reuseste sa faca acest lucru, cum a fost posibil si care sunt reactiile vom vedea astazi, de la 20:30, in cea de-a saptea editie a celui mai iubit show de divertisment din Romania.
Romanii au talent, 17 aprilie 2015. Momente pline de emotie, senzualitate, sensibilitate, siguranta sau amuzament, prezentate pe scena de cei mai talentati romani, reactii spectaculoase ale tuturor celor prezenti in sala, insotite de comentarii savuroase vor impresiona si de aceasta data.

Romanii au talent, 17 aprilie 2015. Editia a saptea a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent se anunta a fi una plina de voie buna, concurenti cu talente diverse care vor uimi si spectacol autentic desavarsit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult