Acasa MagazinLife Romanii au talent, 18 martie. Momente imprevizibile (video)

Romanii au talent, 18 martie. Momente imprevizibile (video)

scris de Z.V.
67 afisari

Emotia si distractia continua la Romanii au talent! Cea de-a cincea editie a celui mai tare show de divertisment din Romania ii va surprinde pe telespectatori cu momente incredibile, concurenti foarte bine pregatiti sau extrem de amuzanti si cu un spectacol memorabil, care la finalul fiecarei reprezentatii se va muta de pe scena la masa juriului.

Romanii au talent, 18 martie. Momente imprevizibile

Romanii au talent, 18 martie. Momente imprevizibile

Romanii au talent, 18 martie. Primul concurent de maine seara ii va uimi pe cei patru jurati, care vor avea replici precum: ”Abia acum am inceput sa respir!” sau ”Habar n-am ce ai facut!”.

Romanii au talent, 18 martie. Un element care apartine unuia dintre numerele prezentate pe scena il va interesa indeosebi pe Florin, iar Mihaela va exclama: ”Iata ca a invatat Florin Calinescu ceva nou!”. Despre ce este vorba, aflam maine, de la 20:30, cand vom vedea si ce l-a reprezentatie l-a impresionat pe Andi si l-a facut sa spuna: ”Poate ca viata e facuta si din momente de genul asta.”.

Romanii au talent, 18 martie. Totvineri vom vedea si ce surpriza le-a pregatit Andra celor prezenti in sala, care s-au ridicat imediat in picioare si au aplaudat-o indelung. Nimeni nu se astepta la momentul creat de jurata, dar toti au fost cuceriti pe loc.
Romanii au talent, 18 martie. Numere incredibile de dans, balet, magie, contorsionism, stand-up comedy si reprezentatii uluitoare de canto, plus multe alte surprize vor putea fi urmarite vineri, intr-o noua editie de exceptie Romanii au talent.

Romanii au talent, 18 martie. Atat concurentii, cat si juratii si Smiley si Pavel Bartos vor aduce vineri, de la 20:30, numai la PRO TV, un spectacol memorabil, din care nu vor lipsi distractia, emotia, imprevizibilul, vibratia si pasiunea!

Romanii au talent, 18 martie. Momente imprevizibile pot fi urmarite  video stream aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult