Acasa MagazinLife Romanii au talent 2012 : Cum cântă Popescu la solniţă şi din nucă (VIDEO)

Romanii au talent 2012 : Cum cântă Popescu la solniţă şi din nucă (VIDEO)

scris de Șt. C
25 afisari

Show-ul Romanii au talent,  sezonul doi, editia de vineri, 2 martie 2012 a adus pe scena alte personaje care au incantat juriul si telespectatorii Pro TV.

Stefan Popescu pe scena emisiunii Romanii au talent 2012 ,din 2 martie

Stefan Popescu a inceput sa cante la 6 ani la fluier, insa cel mai mare succes l-a avut cu sticla. Canta la solnita, la nuca si are succes mai mare cu sticla, decat cu “Ciocarlia”. Bea din ea tuica, sa fie acordata. “Asa da! Asa se vine in casa omului”, a exclamat Andi Moisescu, atunci cand l-a vazut intrand pe scena cu sticla de rachiu.

A cantat, pe rand, la sticla, la solnita, la lingura si la… “digifonf”. Vorba aceea: “Ai deget si limba, legea tarii nu se schimba”. Romanii au talent la ce nici cu gandul nu gandesti! “Abia astept sa va ascult din nou”, i-a spus Andra, oferindu-i bonus un binemeritat “DA”, care l-a trimis direct in runda urmatoare. Cei mai incantati au fost Smiley si Pavel Bartos, care s-au delectat la final cu o minunatie de tuica de Gorj.

3 comentarii

rody 03-03-2012 - 14:51

Smiley si Pavel Bartos sunteti incredibili de haiosi :))))) am ras cu lacrimi aseara :))))))))) bravo voua !..

ioana 04-03-2012 - 13:29

tare mosneagu

rares 05-03-2012 - 18:44

este foare tare romanii au talent si smiley si pavel bortas sunt foarte tari nota romani au talent este fb 10

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult