Acasa MagazinLife Romanii au talent 2012- Dansul sexi de vineri 23 martie (VIDEO)

Romanii au talent 2012- Dansul sexi de vineri 23 martie (VIDEO)

scris de L.M.
24 afisari

La show-ul Romanii au talent, editia a sasea, din 23 martie 2012 de la Pro TV  a adus pe scena un cuplu de dansatori care a facut senzaţie prin miscarile sexi. 

Romanii au talent 23 martie 2012 si dansul sexi

Romanii au talent 23 martie 2012 si dansul sexi

Cei doi dansatori din Dorohoi au impresionat juriul si publicul cu un dans incredibil de senzual si romantic. Lupu Adriana are 19 ani si este studenta, iar partenerul ei de dans  Boghian George are 20 ani si e elev la o scoala profesionala. George a crescut intr-un centru de plasament, de cand se stie. “Noi ne avem ca fratii. Ne ajutam cu sfaturi, cu bani, nu ne certam niciodata. Am venit sa castigam la Romanii au talent” a spus tanara. Dansul lor a lasat juriul mut de uimire. Au dansat extrem de senzual, el in picioarele goale, iar miscarile si pasii lor exprimau o poveste de iubire. “Ei spun ca nu sunt impreuna? Cred c-ar trebui sa fie!!!” a exclamat Smiley in culise.

Stilul asta e foarte greu si necesita mult studiu. Ce mi-a placut la voi – nu atat modul in care ati executat dansul, ci faptul ca sunteti atenti unul la altul –  asta e esential la dansul in pereche” le-a spus Mihai Petre. Andra a fost si ea fascinata de dansul lor: “Cata incredere are ea in tine, de se arunca asa dintr-o data in bratele tale…”. Trebuie sa lucrati foarte mult. Dar exista talent acolo si am incredere in voi” le-a spus Mihai, iar cei doi tineri dansatori merg mai departe cu 3 de Da.

1 comentariu

Mria 24-03-2012 - 21:12

Stie cineva numele melodiei?:D

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult