Acasa MagazinLife Romanii au talent 2012: Invitatie la dans de la o femeie de 80 de ani

Romanii au talent 2012: Invitatie la dans de la o femeie de 80 de ani

scris de L.M.
8 afisari

Moment inedit la editia Romanii au talent (2012), din seara de 9 martie. O concurenta de 80 de ani il invita la dans pe Mihai Petre.

Romanii au talent 2012 Mihai Petre

Romanii au talent 2012 - Mihai Petre invitat la dans

Editia de vineri, 9 martie, va aduce in fata telespectatorilor talente neasteptate, emotionante, la care nu s-ar fi asteptat nicio clipa si care starnesc reactii incredibile din partea celor trei jurati: Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu. Emotia si tensiunea vor ajunge la asemenea cote, incat Andra va fi pusa la grea incercare in cea de-a patra editie a show-ului Romanii au talent.

O doamna de peste 80 de ani prezenta in concurs, a venit hotarata sa il invite la un vals sau tango pe temutul jurat Mihai Petre. Desi talentul doamnei este de a compune si de a recita, aceasta nu a vrut sa paraseasca scena fara a dansa inainte cu Mihai Petre, dorinta care de altfel i-a fost indeplinita!

Un alt invitat surpriza al editiei de pe 9 martie este Nea Marin. Prezent la show-urile Romanii au talent din tara, acesta a ajuns la Constanta chiar pe scena show-ului, alaturi de Smiley si Pavel Bartos, intr-o demonstratie de dans popular pe drum&bass.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult