Acasa MagazinLife Romanii au talent 2015. SpeedCubing a castigat finala (video)

Romanii au talent 2015. SpeedCubing a castigat finala (video)

scris de L.M.
173 afisari

Finala „Romanii au talent” 2015. Finala „Romanii au talent” 2015 a impresionat prin reprezentatii incredibile de muzica clasica, pop, rock si folclor, breakdance, tribal fusion, dans contemporan si dans contemporan experimental, un numar de magie plin de mister, dresaj canin si rezolvarea cubului Rubik in timp record de catre trei pusti.

Romanii au talent 2015. SpeedCubing a castigat finala (video)

Romanii au talent 2015. SpeedCubing a castigat finala (video)

Romanii au talent 2015. SpeedCubing a castigat finala (video).  Show-ul a fost unul memorabil, iar concurentii s-au intrecut in reprezentatii exceptionale. 15 concurenti s-au aflat in cursa pentru titlul de erou national si premiul de 120 000 de Euro.

Romanii au talent 2015. SpeedCubing a castigat finala (video).  Emotiile au fost mari, publicul si-a votat favoritii, insa doar unul dintre finalisti a fost desemnat marele castigator al acestui sezon „Romanii au talent”.

Finala „Romanii au talent” a fost incarcata de emotie, iar membrii juriului s-au declarat incantati de toate momentele pe care cei 15 concurenti le-au pus in scena. „Nu va opriti din visat, din sperat si din spectacol! Va multumesc!”, a delcarat Mihaela Radulescu, fericita ca a facut parte din echipa „Romanii au talent” 2015.

Romanii au talent 2015. SpeedCubing a castigat finala (video).  Bebe Cotimanis le-a transmis concurentilor ca „romanii sunt geniali” si ca a invatat lucruri minunate de la toti cei care au urcat pe scena show-ului „Romanii au talent”.

Aflata la a cincea Finala „Romanii au talent”, Andra a promis ca in sezonul urmator va veni impreuna cu micuta Eva. „Va multumesc pentru povestea frumoasa pe care ne-ati spus-o!”, a mai adaugat cantareata.

Romanii au talent 2015. SpeedCubing a castigat finala (video).  Andi Moisescu le-a multumit tuturor pentru efortul si implicarea de care au dat dovada in sezonul cu numarul 5 „Romanii au talent”.

Romanii au talent 2015. SpeedCubing a castigat finala (video).  Cei trei concurenti care s-au aflat pe primele trei pozitii in clasamentul final au fost Bogdan Bolohan, The Beat si SpeedCubing. Pe locul trei in preferintele publicului s-au aflat cei de la trupa The Beat, in timp ce pe locul doi s-a clasat Bogdan Bolohan

Marele castigator al sezonului 5 „Romanii au talent” a fost grupul SpeedCubing. Cei trei baieti talentati au primit premiul de 120 000 de Euro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult