Acasa MagazinLife Romanii au talent, 23 martie 2012 – Magicienii şi asistenta (VIDEO)

Romanii au talent, 23 martie 2012 – Magicienii şi asistenta (VIDEO)

scris de Șt. C
31 afisari

Show-ul Romanii au talent din 23 martie 2012, editia a sasea, a avut momente spectaculoase de dans, acrobatie si cantec. Nu a lipsit insa si un spectaculos numar de magie.

Robert Tudor şi Bogdan Muntean, alături de asistenta lor, au vrăjit juriul

Robert Tudor şi Bogdan Muntean, alături de asistenta lor, au vrăjit juriul

Imediat cum au aparut pe scena, Mihai Petre a zambit incantat: “Aratati foarte bine toti trei, dar mai ales ea. Sa n-o faceti sa dispara, va rog!” le-a spus el magicienilor. “O sa dispara, dar speram sa apara intreaga. E un numar foarte dificil, pe care il repetam doar o data pe zi, pentru ca asistenta noastra se raneste foarte mult”a venit raspunsul unuia din magicieni.

Dar ea pare destul de vesela!” a constatat Mihai.  “Machiajul e de vina!” au glumit concurentii. Au bagat-o in cutie, iar ce a urmat a tinut o sala intreaga cu sufletul la gura: “Carne tocata au facut-o pe biata fata!” a soptit Pavel Bartos, terifiat, in culise. Momentul a fost spectaculos, iar la sfarsit, cand au scos asistenta teafara si nevatamata din cutie, toata lumea a respirat usurata.

“Cred ca numarul asta l-am vazut in diferite forme, dar voi l-ati prezentat al naibii de bine! Nu-mi vine sa cred… iar asta e de bine pentru voi” i-a felicitat Mihai Petre. Cei doi magicieni au trecut in etapa urmatoare cu 3 de DA. Raspunsurile juratilor i-au uimit putin pe concurenti: “A fost ca un pariu cu noi, nu ne asteptam sa mergem mai departe. Magicienii nu sunt bine priviti, in general. Lumea crede ca suntem niste clovni. Am studiat patru ani cu un mare professor, am facut facultate – a, deci nu esti clovn?” a spus unul dintre ei. Robert Tudor şi Bogdan Muntean, alături de asistenta lor, au vrăjit juriul cu un moment plin de tensiune şi de mister, ceea ce le-a asigurat accesul în etapa următoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS