Romanii au talent, 24 februarie 2017

Romanii au talent, 24 februarie 2017

Romanii au talent, 24 februarie 2017. Momentele care vor fi prezentate vineri pe scena talentului, de la 20:30, vor surprinde, vor emotiona, vor distra si vor demonstra ca sezonul sapte este epic!

Romanii au talent, 24 februarie 2017. • Scopul unuia dintre concurenti este acela de a o cuceri pe Mihaela Radulescu: ”Vreau sa o inveselesc pe Mihaela!”, dedicandu-i intreg momentul prezentat. Reprezentatia lui va face intreaga sala sa aplaude, insa vom vedea vineri daca jurata se va lasa impresionata de talentul tanarului care o admira.

Romanii au talent, 24 februarie 2017. • Nici comedia nu va lipsi din cea de-a doua editie Romanii au talent. Un numar inedit de stand-up comedy, care implica atat publicul, cat si  juratii va fi prezentat de un concurent cu experienta in acest domeniu. Toti vor savura momentul si vor rade cu lacrimi la glumele spuse. ”Se vede ca nu e amator. Se vede ca are meciuri in picioare.”, va spune incantat Andi.

Romanii au talent, 24 februarie 2017. • Doi catelusi incredibil de simpatici si jucausi vor urca pe scena impreuna cu stapanul lor. Cei trei vor prezenta un numar de dresaj extrem de spectaculos, cu elemente acrobatice in aer, care, cu siguranta, va cuceri telespectatorii. ”Am incercat si eu asta cu cainele meu, dar nu tine figura… daca prinde ceva, nu-mi mai da niciodata.”, va spune Mihaela.

Romanii au talent. Cele mai bune momente, 24 februarie 2017 (video)

Romanii au talent, 24 februarie 2017. • O minge, o coarda si o sticla. Doar de aceste elemente va avea nevoie un concurent pentru a face spectacol pe scena! In ritmul muzicii, baiatul va face o demonstratie extraordinara si va reusi sa ridice toata sala. Un moment plin de energie si vibratie, care va aduce distractie, dar si suspans si uimire. ”M-am uitat putin in sala la oameni, toata lumea era in extaz! Asta inseamna ca stii sa faci spectacol!”, va spune Mihaela.

Romanii au talent, 24 februarie 2017. • Un moment socant care imparte juratii in doua tabere: doi DA si doi NU! Daca Andi si Florin vor fi impresionati, Andra si Mihaela nu vor fid eloc de acord cu ei. ”Ai grija la castraveti”, ii va spune Andra concurentului. ”Eu eram curios sa vad ceva ce n-am mai vazut. Promitea. Ma rog, nu vreau sa ma pronunt mai mult de atat, asta e. Au hotarat fetele… ”, va continua Andi usor dezamagit, iar Florin va spune: ”Omenirea trebuie sa mearga mai departe. Medicina si stiintele farmaceutice nu pot evolua daca nu au pacienti. De asta nu sunt de acord cu colegele mele.”

Romanii au talent, 24 februarie 2017. • Smiley ii va face introducerea unei concurente care-i va lasa pe toti fara cuvinte in momentul in care va intra pe scena. Fata va prezenta un moment plin de pasiune, frumusete si senzualitate. ”Nu stiu ce sa spun decat ca dupa ce se termina spectacolul, o sa stau cu motorul mergand, portiera deschisa… atat am vrut sa spun. Masina prinde 300 la ora, daca vrei sa stii… atata tot. Vom trece pe langa Monaco in mare viteza.”, va spune Florin.

Romanii au talent, 24 februarie 2017. • Un preot va urca pe scena Romanii au talent, cu un moment la care nimeni nu s-ar fi asteptat! ”Pentru mine a fost un soc. Ce zace in tine, parinte, iarta-ma…ce a fost acolo…”, ii va spune Andra concurentului, iar Andi va continua: ”Mare-ti e gradina, Doamne!, zicea o vorba! E o aparitie care va marca acest sezon, n-am nicio indoiala!”.

Romanii au talent, 24 februarie 2017. Vinerea aceasta, de la 20:30, cel mai urmarit show de divertisment, Romanii au talent, ii va incanta pe telespectatori cu un spectacol formidabil, cu momente inedite, foarte multa distractie, emotie si talent autentic cat cuprinde.