Romanii au talent, 3 martie 2017. Al doilea Golden Buzz

Romanii au talent, 3 martie 2017. Al doilea Golden Buzz

Romanii au talent, 3 martie 2017. Spectacolul suprem continua vinerea aceasta, de la 20:30, cand vom urmari momente pline de forta, tensiune, suspans, momente cum nu am mai vazut pana acum si vom aplauda cele mai surprinzatoare forme ale talentului. Tot in cea de-a treia editie a sezonului #7epic vom avea parte de foarte mult umor si ii vom asculta pe jurati cantand.

Romanii au talent, 3 martie 2017. Premierele si momentele extraordinare continua la Romanii au talent!

– Vineri, de la 20:30, vom vedea care este cel de-al doilea concurent care merge direct in semifinala! Va fi cel mai surprinzator golden buzz al sezonului sapte, juratii vor fi in picioare, pregatiti sa apese butonul auriu inca din timpul reprezentatiei, iar vineri vom vedea care dintre ei va reusi sa fie mai rapid si sa castige lupta pentru ”revelatia sezonului.”.

Romanii au talent, 3 martie 2017. – Doi tineri vor prezenta vineri un numar plin de elemente extrem de periculoase, dar in acelasi timp plin de optimism si emotie, reusind sa starneasca reactii contradictorii in randul juratilor. ”Chiar am vrut sa dau X, dar am zis ca nu se poate asa ceva, nu se poate asa ceva!”, va spune Andra.

Romanii au talent, 3 martie 2017. – Un concurent va fi decis sa le prezinte juratilor un moment altfel, iar pentru reprezentatia lui si-a ales si o costumatie speciala. Totul pentru a impresiona. Vazandu-l, Florin Calinescu il va intreba usor contrariat: ”Vrei sa canti cu tricou, cu el pe tine, te deranjeaza lumina? Tu ai inceput sa canti cand te-a parasit sau de asta te-a parasit?”.

Romanii au talent, 3 martie 2017. – O noua premiera la Romanii au talent! Un moment special de jonglerie, prezentat de un concurent care a fost dresor de maimute si a decis sa-si schimbe meseria deoarece ”de fiecare data cand mergeam pe strada, toti ma intrebau ce mai face maimuta, de mine nimeni nu intreba.”. A renuntat sa dreseze maimute si a ales sa dreseze… un baston.

Romanii au talent, 3 martie 2017. – Si muzica fado va fi adusa in cea de-a treia editie Romanii au talent. O concurenta va canta pentru prima data acest gen muzical si ii va face pe Smiley si Pavel sa vorbeasca in portugheza, pentru a o incuraja asa cum se cuvine.

Romanii au talent, 3 martie 2017. – ”Primii sase ingeri pe care-i vad pe pamant. E ca si cum am fost la catedrala.”, le va spune Florin Calinescu unor concurente care vor prezenta un moment extrem de senzual, plin de pasiune si frumusete. si, pentru a vedea mai bine ce se intampla pe scena si a nu pierde niciun detaliu din reprezentatia perfecta, juratul va apela la ochelari de vedere.

Romanii au talent, 3 martie 2017. – ”Am venit sa va cant o poveste… este mai scurta si fara cuvinte…”, va spune o concurenta care va prezenta un moment socant. Viata i s-a schimbat complet la 45 de ani si ce va reusi sa faca pe scena ii va lasa fara cuvinte pe Andi, Mihaela, Andra si Florin. O prezenta uimitoare, care ii va motiva pe toti cei prezenti in sala sa se gandeasca mult mai bine la vietile lor si la schimbarile pe care trebuie sa le faca.

Romanii au talent, 3 martie 2017. Vinerea aceasta, de la 20:30, telespectatorii sunt asteptati sa urmareasca un spectacol absolut si sa se bucure de momente pline de emotie, energie si multa distractie, in cea de-a treia editie Romanii au talent!