Acasa MagazinLife Romanii au talent. A doua semifinala (VIDEO)

Romanii au talent. A doua semifinala (VIDEO)

scris de Z.V.
267 Afisari

Cea de-a doua semifinala LIVE Romanii au talent vine cu foarte multe surprize si reprezentatii incendiare, pentru a le oferi romanilor o seara de neuitat! Trupa La Familia urca in aceasta seara pe scena talentului pentru un moment special, prezentat intr-un an important pentru Puya si Sisu.

Romanii au talent. A doua semifinala (LIVE VIDEO)

Romanii au talent. A doua semifinala LIVE

Romanii au talent. A doua semifinala LIVE. Vineri, Andra va parasi masa juriului Romanii au talent si va urca pe scena pentru un moment special!
Artista va canta, in a doua semifinala LIVE, cea mai noua melodie a sa, La refren, extrasa de pe cel mai recent album, Iubirea schimba tot. Jurata va aduce emotia si dragostea in casele tuturor romanilor prin intermediul piesei care spune o poveste de iubire pe care singuratatea pune stapanire.

Romanii au talent. A doua semifinala LIVE. „Abia astept sa cant La refren pe scena Romanii au talent. De cate ori am avut ocazia sa interpretez piesele mele in acest show, cel mai urmarit din Romania, am simtit o energie deosebita si am putut sa transmit toata bucuria si dragostea celor din public si din fata televizoarelor. Sezonul sapte al emisiunii a fost si este in continuare epic si sper ca momenul meu se va ridica la nivelul celor mai inalte asteptari.” , a spus Andra incantata ca va canta cel mai nou single al sau pe scena talentului.
Romanii au talent. A doua semifinala LIVE. Vineri, de la 20:30, ne vom bucura de un spectacol fenomenal si de momente memorabile, prezentate de semifinalistii din cel de-al doilea spectacol LIVE al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS