Lorelai Mosnegutu

Lorelai Mosnegutu

Cel de-al treilea golden buzz al sezonului a fost apasat in editia cu numarul patru din sezonul 7 pentru cel mai emotionant moment prezentat vreodata in competitie. Un numar care i-a facut pe toti sa lacrimeze: jurati, prezentatori si public. De data aceasta, Mihaela Radulescu a fost cea care a schimbat soarta unui concurent in concurs.

Lorelai Mosnegutu este o tanara talentata, cu o poveste de viata impresionanta si cu un optimism iesit din comun. Fetita a fost abandonata de catre parinti si adoptata la varsta de numai doua luni de o femeie cu suflet mare care a dorit sa ii ofere familia si iubirea de care are nevoie orice fiinta pe lumea aceasta.

Pentru preselectii „Romanii au talent„, Lorelai a ales sa interpreteze piesa „A million stars” a Luminitei Anghel. Pasiunea pentru muzica, daruirea cu care interpreteaza la pian cu picioarele pentru ca nu are maini, dar si vocea incredibila au fost numai cateva dintre elementele care au cucerit publicului din primele clipe. Lorelai a fost aplaudata si incurajata de la inceput pana la final.

Membrii juriului Romanii au talent au fost pur si simplu fermecati de modul in care Lorelai reuseste sa interpreteze si au marturisit ca pentru ei a fost mult mai mult decat atat, a fost o lectie de viata incredibila pe care nu o pot uita prea curand.

Emotia transmisa de Lorelai s-a simtit chiar si in culise, acolo unde Smiley si Pavel Bartos l-au ascultat fascinati.

Mihaela Radulescu: „Mi s-au inmuiat genunchii cand am vazut-o ca plange si nu avea cum sa isi stearga lacrimile.”

Noua ne-ai dat o lectie. Priviti ce om fericit este„, a marturisit Pavel BartosAndi Moisescu: „Eu nu contenesc sa mai primesc lectii de viata in emisiunea asta.” Mihaela Radulescu a aplaudat-o in picioare, iar Lorelai Mosnegutu merge direct in semifinala sezonului 7 Romanii au talent!

Lorelai Mosnegutu a apărut însă pentru prima dată la emisiunea lui Dan Negru, acum trei ani, la Next Star, acolo unde a smuls lacrimi la toată lumea.

 „Cad de 10 ori și mă ridic de 20”, aceasta este deviza după care se ghidează micuța și toate realizările ei sunt dovada că voința și puterea de a trăi frumos sunt căi sigure către succes. ”Dumnezeu a făcut din tine un medicament pentru omenire”, i-a spus emoționat până la lacrimi Connect-R, cel care îi mărturisește fetiței că datorită ei a avut parte de revelația vieții lui.
Impresionat de povestea ei, pe lângă alte mii de români, afaceristul Gigi Becali a decis atunci să-i facă un cadou micuţei Lorelai: un scaun cu rotile special, pentru a se putea deplasa fără probleme.
Iată cine este Lorelai Moșneguțu cu adevărat:
 • A fost abandonată de mamă la naștere din cauza problemelor de sănătate pe care le avea
 • Medicii nu au crezut că va trăi mai mult de câteva zile
 • ”Mama Vio” i-a pus un creion între degetele de la picioare încă de la 6 luni și au început primele exerciții
 • La 5 ani, când a început grădinița, știa deja alfabetul
 • Nu are mâini, dar scrie și cântă la orgă
 • A scris și a lansat deja 10 cărți de poezii
 • Participă la olimpiadele de biologie și geografie și are 50 de diplome şi 25 de trofee
 • Are un videoclip filmat pentru melodia ”Aripi de înger”: ”Visez uneori ca am aripi de inger si pot sa zbor/ Zambele oamenilor imi dau aripi si pot sa zbor”
 • La 10 ani era cea care îi încuraja pe militarii români de la Garnizoana Târgoviște înainte de a pleca în Afghanistan
 • ”Cad de zece ori și mă ridic de 20”, aceasta este deviza după care se ghidează micuța
 • A participat la Next Star, iar acum a ajuns direct în semifinala ”Românii au talent”
 • Lorelai are și o ”soră”, Ileana, care a fost diagnosticată cu sindromul Down. Ambele micuțe au fost luate în plasament de ”mama Vio”
 • Gigi Becali i-a făcut cadou un scaun cu rotile care să o ajute să se deplaseze