Romanii au talent. Al treilea golden buzz al sezonului 7

Romanii au talent. Al treilea golden buzz al sezonului 7. Juratii, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, vor surprinde cu replicile lor si vor crea un show fantastic la masa juriului, iar Smiley si Pavel Bartos, gazdele emisiunii, vor fi pusi pe glume si se vor implica in cateva dintre momentele prezentate pe scena. Spectacolul va fi absolut, iar concurentii vor da totul pentru a impresiona si vor uimi cu talentul lor autentic.

Romanii au talent. Al treilea golden buzz al sezonului 7 • O poveste incredibila, un concurent cu un talent de neimaginat, un moment fabulos pe scena Romanii au talent! Cel de-al treilea golden buzz al sezonului va fi apasat maine pentru cel mai emotionant moment prezentat vreodata in competitie. Un numar care ii va face pe toti sa lacrimeze: jurati, prezentatori si public. Va fi un moment magic, ca un vis, si va face juriul sa tremure de emotie. ”E peste puterea mea, dar in acelasi timp e marea bucurie de a constata ce pot face oamenii.”, va declara Andi. ”Sunt in stare de soc, serios!”, va spune uluita Andra.

Romanii au talent. Al treilea golden buzz al sezonului 7 • Doua concurente vor canta la pian… impreuna! Nu doar felul in care arata fetele ii va surprinde pe jurati, ci intregul moment creat de ele va fi unul spectaculos. Vor avea si o coregrafie extraordinara, vor reusi sa le faca pe Mihaela si Andra sa danseze incantate si intreaga sala sa aplaude frenetic. ”Vreti sa vin acolo sa va gadil ca sa radeti?”, va spune Florin Calinescu cu zambetul pe buze.

Romanii au talent. Al treilea golden buzz al sezonului 7 • Zidaria este arta, iar acest lucru il va demonstra maine un concurent foarte talentat. Pana acum, si-a exersat talentul doar pe santier, dar s-a inscris in competitie hotarat sa impresioneze juriul. Cu un spaclu, o gletiera si un geam va reusi sa creeze un tablou de toamna unic. ”Esti primul zidar de care sunt bucuros ca n-a plecat in Italia si a ramas acasa.”, va spune unul dintre jurati.

Romanii au talent. Al treilea golden buzz al sezonului 7 • O concurenta extrem de frumoasa si senzuala ii va uimi pe toti cu un moment prezentat… in aer! Elementele executate de ea le vor taia tuturor rasuflarea si vor lasa juriul fara cuvinte. Va fi unul dintre cele mai spectaculoase si periculoase momente prezentate la Romanii au talent. ”Desigur, am spus ceva idiot, dar ma caracterizeaza.”, va spune unul dintre membrii juriului.

Romanii au talent. Al treilea golden buzz al sezonului 7 • Un concurent va veni pe scena si le va dedica juratilor o poezie compusa de el, cateva versuri pentru fiecare. De obicei, isi prezinta creatiile la ziua comunei sau la ziua satului, insa de data aceasta va fi in fata a milioane de oameni. ”Doamna Andra e draguta, ca-i nevasta lui Maruta. Raduleasca-i gospodina, se tavaleste-n faina.”, sunt doar doua dintre versurile compozitiei sale.

Romanii au talent. Al treilea golden buzz al sezonului 7 • Doua fete extrem de hotarate vor prezenta vineri un numar plin de vibratie si vor incerca sa-i surprinda pe jurati, insa nu toate comentariile acestora le vor face fericite. ”Faptul ca m-ati vazut asa de agitata si de placut impresionata de ritm nu inseamna ca m-a impresionat placut si muzica.”, va spune Mihaela. ”Eu la proiectul asta as mai vedea vreo doi-trei armasari prin spate…”, va completa Andi.

Romanii au talent. Al treilea golden buzz al sezonului 7 • Juratii ii vor testa talentul unui concurent care va ramane pe scena surprinzator de mult pentru a-si arata aptitudinile. Momentul prezentat de el o va face pe Mihaela sa spuna despre reactiile si deciziile lui Andi din acest sezon: ”Pentru mine, Andi e total neasteptat si surprinzator in sezonul asta, sincer, nu stiu ce e intampla, dar imi place noul Andi.” Nu doar Andi va reusi sa o uimeasca pe Mihaela, ci si Andra. De ce, vom afla astazi, de la 20:30.

Romanii au talent. Al treilea golden buzz al sezonului 7Vinerea aceasta, cea de-a patra editie Romanii au talent va umple casele romanilor cu multa bucurie, culoare, energie, efervescenta, distractie si emotie. Mihaela va dori sa verifice capacitatea de iubire a lui Florin, care va incepe sa spuna o poveste: ”Era o tarzie seara de septembrie…”. Continuare o vom afla astazi, de la 20:30.

Romanii au talent. Al treilea golden buzz al sezonului 7 poate fi urmarit video stream aici