Acasa MagazinLife Romanii au talent. Andrei Grigoriu, eliminat din concurs

Romanii au talent. Andrei Grigoriu, eliminat din concurs

scris de L.M.
13 afisari

Pro TV a anunţat, joi, că Andrei Grigoriu, care a fost condamnat pentru complicitate la crimă, a fost eliminat din emisiunea „Românii au talent”, televiziunea cerându-şi totodată scuze pentru această situaţie şi precizând că nu a cunoscut iniţial situaţia juridică a acestuia.

Romanii au talent. Povestea desenată a puşcăriaşului Andrei Grigoriu

Romanii au talent. Povestea desenată a puşcăriaşului Andrei Grigoriu

„După difuzarea ediţiei cu numărul trei «Românii au talent», Pro TV a aflat că Andrei Grigoriu, concurent în show, a prezentat fapte şi a făcut declaraţii false în cadrul emisiunii, precizând faptul că a fost trimis în închisoare pentru că a tăinuit o crimă comisă de prietenul său, la care el nu a fost martor. Instanţa l-a condamnat de facto pentru implicarea activă în această crimă, sub acuzaţia de complicitate. Regretăm faptul că emisiunea noastră a fost folosită în mod abuziv de concurent în acest context”, se spune într-un comunicat.

Potrivit Pro TV, conform regulilor show-ului, juriul şi gazdele emisiunii întâlnesc concurentul pentru prima dată în momentul în care acesta urcă pe scenă. „Prestaţia a fost evaluată luând în considerare discursul înşelător prezentat de către acesta în momentul său. Ne cerem scuze pentru această situaţie şi am decis să îl eliminăm imediat din emisiune”, mai spune Pro TV.

CNA a decis, în şedinţa de joi, să analizeze săptămâna viitoare o ediţie a emisiunii „Românii au talent” în care a fost promovat Andrei Grigoriu, un concurent care a fost condamnat pentru complicitate la o crimă, şi va solicita un punct de vedere de la Pro TV şi de la Ministerul Justiţiei privind această chestiune.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult