Romanii au talent. Beniamin Dumbravan si beatbox-ul

Romanii au talent. Beniamin Dumbravan si beatbox-ul

Romanii au talent. Beniamin Dumbravan si beatbox-ul. Un spectacol fascinant, plin de dinamism! Un mix perfect de talent! Asa a fost cea de-a cincea editie a emisiunii „Romanii au Talent„, in care Florin Calinescu a apasat ravnitul Golden Buzz. Cel care l-a convins sa treaca peste planul initial a fost Beniamin Dumbravan: „Ma tineam. Zic, anul asta nu dau niciun buton. Nu-l dau, nu-l dau, sa fiu al dracu’ daca il dau!”, a recunoscut Florin.

Romanii au talent. Beniamin Dumbravan si beatbox-ul. Beniamin, un pusti de 14 ani din Oradea l-a facut insa sa se razgandeasca: „Am venit nu doar ca sa castig, ci ca sa-mi fac familia si prietenii mandri de mine si sa arat tuturor ca si romanii au talente, nu doar defecte”, a spus adolescentul inainte de a urca pe scena.

Romanii au talent. Beniamin Dumbravan si beatbox-ul. Fara emotii, el s-a transformat intr-un om-orchestra, care l-a facut pe Florin sa exclame: „Ce diliu e, frate! El face asta din gura? Nu se poate!”. In final, dupa ce momentul a ajuns la final, membrul juriului s-a ridicat si a apasat butonul auriu care l-a dus pe Beniamin direct in semifinalele Romanii au Talent.