Acasa MagazinLife Romanii au talent. Bianca Coştiug i-a zăpăcit pe juraţi cu dansul din buric (video)

Romanii au talent. Bianca Coştiug i-a zăpăcit pe juraţi cu dansul din buric (video)

scris de C.P.
34 afisari

Bianca Coştiug, o elevă de 17 ani, i-a lăsat fără cuvinte pe juraţii de la „Românii au talent”. Tânăra a impresionat cu un dans oriental fără cusur, dar şi cu un frumuseţea ei. Toţi juraţii s-au grăbit să o complimenteze.

Romanii au talent. Bianca Coştiug i-a zăpăcit pe juraţi cu dansul din buric

Romanii au talent. Bianca Coştiug i-a zăpăcit pe juraţi cu dansul din buric

Bianca Costiug, o adolescenta in varsta de numai 17 ani, a reusit sa smulga aplauze si exclamatii de admiratie atat din partea publicului, cat si a celor patru jurati. Dansul din buric i-a adus Biancai un bilet pentru etapa urmatoare.
Romanii au talent. Bianca Coştiug şi dansul din buric. „Esti si frumoasa, si talentata si ai o atitudine de invingatoare”, i-a spus Andra. „Ai niste ochi care curenteaza. Foloseste acest talent care te diferentiaza”, a remarcat si Andi.
Mihaela Rădulescu şi-a atras multe cuvinte de ocară după ce, în prima ediţie a show-ului „Românii au talent„, a făcut „grasă” o copilă, dar a demonstrat, vineri seara, că ştie să facă şi complimente. Cea vizată a fost dansatoarea de belly dance tribal.
Romanii au talent. Bianca Coştiug şi dansul din buric. „Sunt fascinată de faţa ta atât de frumoasă. Cred că e primul dans din categoria asta care îmi place cu adevarat”, i-a spus Mihalea Rădulescu, fascinată.

Romanii au talent. Bianca Coştiug şi dansul din buric. Nici Andra nu s-a lăsat mai prejos. „Esti şi frumoasă şi talentată. De la mine ai un da”, i-a spus cântăreaţa.
Andi, care pe tot parcursul prestaţiei a privit-o fascinat, nu a pierdut ocazia de a-i spune fetei cât e de frumoasă. „Ai nişte ochi care curentează. Foloseste acest atu care te diferentiază între celellate dansatoare de belly dance„, i-a spus el.

Romanii au talent. Bianca Coştiug şi dansul din buric. Cu patru de „Da” şi promisiunea de a reveni cu un număr şi mai impresionant, eleva de 17 ani a părăsit, cu zâmbetul pe buze, scena de la „Românii au talent„.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult