Acasa MagazinLife Romanii au talent – Carol Aflat nu a trecut de semifinale (VIDEO)

Romanii au talent – Carol Aflat nu a trecut de semifinale (VIDEO)

scris de Z.V.
16 afisari

Carol Aflat a facut din nou senzatie la Romanii au talent. De aceasta data in semifinala din 4 aprilie a sezonului doi a show-ului Romanii au talent 2012.Chiar daca nu s-a calificat in finala, Carol Aflat a incantat publicul cu vocea sa.

Carol Aflat nu s-a calificat in finala Romani au talent

La preselectiile „Romanii au talent„, Carol Aflat, concurentul de 42 de ani din Hateg, jud. Hunedoara, a reusit cu momentul sau artistic sa pogoare o bunadispozitie molipsitoare nu numai asupra juratilor si prezentatorilor, ci asupra intregii sali. Chiar daca  talentul sau a fost unul muzical, Mihai Petre a fost impresionat in primul rind de miscarile sale de solduri si umeri, precum si de umorul acestuia.

Miscarile sale din solduri au facut iarasi deliciul tuturor din sala, iar Pavel era chiar un pic gelos: l-a prezentat pe concurent drept “Sexy Carol Aflat”!
Andra: “Am vazut un profesionist pe scena!”. Si Mihai Petre a fost impresionat: “Cand ai fost haios, cand ne-ai lovit cu vocea ta, stii sa ataci si imi place asta!” Concurentul a tinut sa le marturiseasca juratilor ce are pe suflet. A vrut si anul trecut sa participe la “Romanii au talent”, dar, din pacate, tocmai in acea perioada tatal lui a trecut in nefiinta. “Nenorocirea si ironia sortii face ca si anul asta, chiar acum o saptamana, sa-mi ingrop o nepoata de 20 de ani si o matusa de 48. Sunt inca in doliu”, le-a spus Carol Aflat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult