Acasa MagazinLife Romanii au talent. Ce magie a făcut Robert Tudor să ajungă în finală (video)

Romanii au talent. Ce magie a făcut Robert Tudor să ajungă în finală (video)

scris de L.M.
66 afisari

În emisiunea de vineri (22 mai) „Românii au talent”, semifinala 3, s-au calificat Viorel Scânteie şi câinele său Bibi, trupa Concertino şi magicianul Robert Tudor. Publicul i-a trimis în finală pe Viorel Scânteie şi pe Concertino. Robert Tudor a fost ales de către juriu şi trimis în marea finală.

Magicianul Robert Tudor merge în finala "Românii au talent"

Magicianul Robert Tudor merge în finala „Românii au talent”

La „Românii au talent”, Semifinala 3, al treilea finalist a fost decis de către juriu. Amândoi concurenţii au fost extrem de emoţionaţi. Nu a fost o decizie uşoară pentru nici un jurat. Finalistul este Robert Tudor și are șansa să câștige 120.000 de euro .

Romanii au talent. Ce magie a făcut Robert Tudor. „Robert, magia fără poveste este o chestiune de bâlci. Eu zic că tu trebie să rămâi în poveste, deoarece acolo este cea mai frumoasa realitate”, i-a spus Bebe Cotimanis magicianului Robert Tudor.

Romanii au talent. Ce magie a făcut Robert Tudor. „Vreau să ajut pe cineva să viseze mai departe la premiul cel mare. În seara asta îl ajut pe Robert„, a spus Andi Moisescu la emisiunea Românii au talent.

Romanii au talent. Ce magie a făcut Robert Tudor. Mihaela Rădulescu a fost singura care l-a votat pe tenorul cu muşchi Marius Călin, pe care chiar ea l-a trimis direct în semifinal încă de la preselecţii.

Romanii au talent. Ce magie a făcut Robert Tudor. „Trăiesc pentru muzică dar parcă povestea lui Robert mi s-a dus direct la suflet”, a adăugat Andra după ce i-a acordat votul magicianului Romanii au talent.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult