Acasa MagazinLife Romanii au talent. Ce s-a întâmplat vineri, 31 martie 2017 (video)

Romanii au talent. Ce s-a întâmplat vineri, 31 martie 2017 (video)

scris de L.M.
78 afisari

Vinerea aceasta, in editia 7 din sezonul #7epic Romanii au talent, concurenti cu atitudine, extrem de hotarati si cu foarte mult talent vor urca pe scena pentru a se face remarcati in intreaga lume.

Romanii au talent. Ce s-a întâmplat vineri, 31 martie 2017

Romanii au talent. Ce s-a întâmplat vineri, 31 martie 2017

Romanii au talent. Ce s-a întâmplat vineri, 31 martie 2017. ”Esti norocos! La 17 ani habar n-aveam in ce directie s-o iau. Vindeam ziare la metrou in Piata Romana. Nu ma visam vreun distribuitor de ziare. Noroc ca au aparut alte oportunitati intre timp”, ii va spune Andi unui concurent care la 17 ani stie exact ce vrea de la viata si isi doreste sa uimeasca publicul cu aptitudinile sale. Daca va reusi, vom vedea maine, de la 20:30.

Romanii au talent. Ce s-a întâmplat vineri, 31 martie 2017. Smiley si Pavel Bartos nu se vor putea abtine si vor merge pe scena pentru a i se alatura unui concurent in mijlocul unui dans electrizant. Nici Mihaela nu va putea sta departe de actul artistic si va merge si ea pe scena pentru a se implica in momentul prezentat de concurent.

Romanii au talent. Ce s-a întâmplat vineri, 31 martie 2017. „Asa de frumos se vedea cum stateai asa… Doamne, pentru asta as da DA, sa te mai vad acolo!”, ii va spune Andra Mihaelei, care ii va transmite participantului: „Vai, ce mi-ati facut, domnule! Ce frumos mi-ati zis, ce frumos m-ati sarutat…”

Romanii au talent. Ce s-a întâmplat vineri, 31 martie 2017. Bucuria, energia, talentul autentic prezentat in cele mai diverse forme, exuberata, nonconformismul si vitalitatea vor fi aduse la Romanii au talent in editia 7 a sezonului #7epic!

Romanii au talent. Ce s-a întâmplat vineri, 31 martie 2017. Discutiile savuroase de la masa juriului vor continua si maine, iar Florin va face o analiza asupra felului in care se inclina Andi: „Dar tu nu te inclini decat asa, putin, cand te inclini. Ar fi misto sa te inclini, sa faci un trucaj, inclina-te, dispari din cadru si ramai si in picioare: pe data viitoare!”.

Romanii au talent. Ce s-a întâmplat vineri, 31 martie 2017. Si cum juratii nu pot fi intotdeauna de acord, vinerea aceasta, Mihaela si Andi vor avea o discutie in contradictoriu in ceea ce priveste performantele artistice ale unei concurente care va prezenta mai multe numere intr-unul singur” „Noi nu eram, cumva, in cautarea talentului?”, va spune contrariata Mihaela, iar Andi ii va raspunde: „Pe mine m-a surprins placut, a venit cu o propunere uschita, altfel, bravo!”.
Romanii au talent. Ce s-a întâmplat vineri, 31 martie 2017. Juratii Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu isi vor exersa cunostintele de limba rusa, vor canta si vor dansa atat in pauze, cat si in timpul reprezentatiilor de pe scena, iar Smiley si Pavel vor avea atitudine rock, vor interpreta o melodie la… maturi si se vor implica in unele dintre momentele concurentilor.

Romanii au talent. Ce s-a întâmplat vineri, 31 martie 2017. Doi concurenti, sot si sotie, vor face o demonstratie de precizie, curaj si forta si vor soca juriul cu un numar extrem de periculos, insa vor transmite bucurie si emotie facand un spectacol unic pe scena. ”Barbatul este baza, femeia se sprijina pe el in toate felurile, ea tinteste, ea ocheste, ea trage, ea alege, ea decide… ”, va fi concluzia lui Florin Calinescu, iar Mihaela va continua: ”El… incaseaza!”.

Romanii au talent. Ce s-a întâmplat vineri, 31 martie 2017. Un domn trecut de prima tinerete le va face complimente Andrei si Mihaelei! ”Doamne, frumoase sunteti! Ca doua caprioare sunteti! Acum sa nu credeti ca cei doi domni sunt ca doi tapi… sunt ca doi lei care cauta caprioare. Smiley si Pavel sunt tigri, cum se baga una, cum sunt pe ea.”. Dialectul folosit de concurent ii va pune in incurcatura pe jurati, dar se vor stradui sa inteleaga tot ce va spune astfel incat sa nu le scape niciun detaliu. Concurentul le va da o reteta pentru a accelera cresterea… daca nu in inaltime, macar in urechi, si ii va face o marturisire lui Florin: ”Sa stiti ca va simpatizez foarte mult. Sunteti mai tacut de cand v-a iesit capul prin par.”.

Romanii au talent. Ce s-a întâmplat vineri, 31 martie 2017. Sebastian revine a saptea oara pe scena talentului si se declara concurent pe viata la Romanii au talent! Si nu revine oricum, ci mai indragostit ca niciodata! Si-a intalnit iubirea in microbuz si o va prezenta vineri intregii tari, insa inainte de toate va dori sa fie prezentat ca un superstar de catre Smiley si Pavel. Coplesit de bucurie si emotie, Sebastian va lua pe loc si o decizie care ii poate schimba viata: o va cere de sotie pe aleasa lui. Daca femeia va accepta si cum se va incheia momentul plin de romantism, vom vedea vinerea aceasta, de la 20:30, la Romanii au talent!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult