Acasa MagazinLife Romanii au talent, cele mai tari momente de vineri 18 februarie 2016 (video)

Romanii au talent, cele mai tari momente de vineri 18 februarie 2016 (video)

scris de Z.V.
21 afisari

Vineri, de la 20:30, incepe Romanii au talent, cel mai tare show de divertisment! Fie ca emotioneaza sau distreaza prin muzica, dans, teatru, contorsionism sau umor, concurentii starnesc reactii si replici savuroase la masa juriului.

Romanii au talent, 18 februarie 2016

Romanii au talent, 18 februarie 2016

Primul concurent din seara aceasta va surprinde juratii! Andi, Mihaela, Andra si Florin vor fi impresionanti de diferenta intre aparitia concurentului si talentul sau. “Sunt in socul vietii mele!”, spune Mihaela dupa moment.

O concurenta care se considera “o fata sexy” este hotarata sa impresioneze partea masculina a juriului. Iar momentul ei, gandit in doua parti, chiar reuseste sa impresioneze toti juratii, dar si pe Smiley si Pavel Bartos.

Momentul prezentat de o mama si fiul ei, pe scena talentelor, a adus emotia si muzica la un nou nivel. “Doamna, dupa parerea mea, sunteti mai mult decat muzica, sunteti poezie!”, spune Andi la finalul momentului.
Un concurent francez aduce melodicitatea limbii franceze la masa juratilor. Mihaela ii va explica in franceza cat de mult a impresionat-o ce a facut pe scena Romanii au talent, iar Andra concluzioneaza “Va dati seama ce tari suntem noi, daca oamenii astia vin la noi, la Romanii au talent?”.

“M-ai zapacit de tot!”, i-a spus Florin Calinescu lui Michael Jackson de Romania. Concurentul nu numai ca a reusit sa ii amuze pe toti cei din juriu, dar a ridicat toata sala in picioare cu energia, talentul si umorul sau.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult