Acasa MagazinLife Romanii au talent, cele mai tari momente din 26 februarie 2016 (video)

Romanii au talent, cele mai tari momente din 26 februarie 2016 (video)

scris de Z.V.
26 afisari

VINERI seara, de la 20:30, spectacolul talentelor continua! Concurenti cu abilitati extraordinare sau extrem de amuzanti vor aduce pe scena momente senzationale, care vor starni reactii incredibile in randul juratilor, dar si in culise, unde Smiley si Pavel Bartos se vor bucura de fiecare numar prezentat.

Romanii au talent, cele mai tari momente din 26 februarie 2016

Romanii au talent, cele mai tari momente din 26 februarie 2016

Romanii au talent, cele mai tari momente din 26 februarie 2016. Primul concurent din cea de-a doua editie a celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, va demonstra ca este pasionat si va incepe in forta seara, facand-o pe Mihaela sa se ridice in picioare, sa aplaude si sa spuna: ”Imi place rock-ul la Tecuci!”.


Romanii au Talent sezonul 6 episodul 2 P1 de peter-pony
Romanii au talent, cele mai tari momente din 26 februarie 2016. Un concurent care a venit binedispus la preselectii va avea o discutie savuroasa cu Smiley si Pavel: “Imi place de el, ca e mai glumet! Tu esti frumos, esti din filme!”. Reactiile celor doi vor fi savuroase si vor starni hohote de ras.

Romanii au Talent sezonul 6 episodul 2 P2 de peter-pony

Romanii au talent, cele mai tari momente din 26 februarie 2016. Astazi, de la 20:30, vom vedea si cui i-a spus Florin Calinescu: “Ne-ai facut praf microfonul! Asa ceva n-am vazut de cand mama ta te-a facut!”, dar si care dintre jurati a avut urmatoarea replica: “Semeni atat de tare cu butonul, incat imi vine sa te apas!”.

Romanii au talent sezonul 6 episodul 2 p3 de peter-pony
Romanii au talent, cele mai tari momente din 26 februarie 2016. Intrerupt de Pavel in timp ce le va prezenta juratilor povestea lui de viata, un concurent ii va spune prezentatorului: “Stiu! Ramai pe fir ca te sun eu mai tarziu!”.

Romanii au talent sezonul 6 episodul 2 P4 de peter-pony
Romanii au talent, cele mai tari momente din 26 februarie 2016. Tot astazi, telespectatorii vor avea parte si de momente care i-au lasat pe jurati fara cuvinte si care l-au facut pe Andi sa spuna: “Asa ceva nu vezi decat pe aceasta scena!”.

Romanii au talent sezonul 6 episodul 2 Partea 5 de peter-pony
Romanii au talent, cele mai tari momente din 26 februarie 2016. Vineri seara, de la 20:30, romanii vor avea parte de o editie plina de momente care ii vor amuza sau emotiona si de reactii fabuloase ale juratilor si gazdelor celui mai urmarit show din istoria televiziunii, Romanii au talent, numai la PRO TV!

Romanii au talent sezonul 6 episodul 2 P6 de peter-pony

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult