Acasa MagazinLife Romanii au talent. Cele mai tari momente din 4 martie (video)

Romanii au talent. Cele mai tari momente din 4 martie (video)

scris de L.M.
31 afisari

Vineri seara a avut loc editia a treia din noul sezon de la „Romanii au talent”. Ca de fiecare data, juratii au fost impresionati si cuceriti de cativa concurenti extrem de talentati.

Romanii au talent

Marius Gheorghiu – Romanii au talent

Preselectiile „Romanii au talent” sunt intotdeauna surprinzatoare, iar membrii juriului au avut parte de-a lungul timpului de reprezentatii care mai de care mai spectaculoase sau mai bizare.
Marius Gheorghiu este unul dintre concurentii care au ales sa puna in scena o reprezentatie memorabila. Barbatul si-a propus sa atraga atentia tuturor si a reusit.

Romanii au talent. Cele mai tari momente din 4 martie (video). Dornic sa protesteze impotriva prezentei asistentelor TV care apar pe micile ecrane, barbatul si-a facut aparitie pe scena intr-un halat de culoare neagra, in timp ce in fata juratilor a fost asezat cu grija un obiect acoperit de un material de aceeasi culoare.


Dupa o scurta prezentare facuta in rime, Marius Gheorghiu a renuntat la haine si si-a acoperit partile intime cu ajutorul unei chitari, pe care a folosit-o pentru a interpreta un cantec cu mult umor.


Romanii au talent. Cele mai tari momente din 4 martie (video). Printre numerele care i-au cucerit pe jurati a fost cel al Nadiei Budurusi, care a demonstrat ca dansul la bara poate fi mai mult decat un numar de striptease. A intrat pe scena purtand o tinuta eleganta, iar ce a urmat e un adevarat spectacol.


Romanii au talent. Cele mai tari momente din 4 martie (video). Numarul acrobatilor Cris&Lory a cucerit-o pe Mihaela Radulescu. Jurata chiar a intrebat, in gluma, daca partenera de dans este si partenera acrobatului. Cei doi au impresionat nu doar cu corpurile foarte bine lucrare, ci si cu un numar de acrobatie impecabil. Mihaela Radulescu a luat decizia care le-a schimbat soarta in show. Aceasta i-a trimis direct in semfinala showului.
Eduard Stoica, un pusti de doar 9 ani, a facut senzatie dupa ce a interpretat piesa „House of the Rising Sun”


Romanii au talent. Cele mai tari momente din 4 martie (video).  Un magician aflat pe scena „Romanii au talent” a reusit sa starneasca hohote de ras de la inceputul numarului si pana la final. Ioan Armando Cucos, 27 de ani, a aparut foarte sobru pe scena, insa jongleriile sale au parut o joaca de copii. Sala a inceput sa rada imediat, iar doi dintre jurati au apasat dupa primele secunde butonul rosu.


Romanii au talent. Cele mai tari momente din 4 martie (video).  Spectacolul talentelor a adus vineri seara pe scena concurenti dornici sa dea tot ce au mai bun din ei pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei de la „Romanii au Talent„.


Mihaita-show, nume de scena – Michael” – asa s-a prezentat concurentul care i-a lasat masca pe jurati cu un numar de striptease. Daca Mihaela, Andra si Andi au apasat imediat butonul rosu, Florin Calinescu s-a amuzat teribil si i-a dat chiar „indicatii scenice” concurentului.
Romanii au talent. Cele mai tari momente din 4 martie (video).  „Hai, tata, hai, n-o lasa!”, l-a indemnat juratul, in rasetele celor din sala.
Din pacate pentru Michael, show-ul sau nu i-a convins pe niciunul dintre jurati sa-i dea o sansa pentru etapa urmatoare a competitiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult