Acasa MagazinLife Romanii au talent. Cine este Laura Bretan (video)

Romanii au talent. Cine este Laura Bretan (video)

scris de Z.V.
45 afisari

In editia de vineri seara a show-ului Romanii au talent, o voce incredibila a starnit reactii pe masura din partea juriului, publicului si prezentatorilor. Laura Bretan a ridicat sala in picioare.

Romanii au talent. Cine este Laura Bretan

Romanii au talent. Cine este Laura Bretan

Romanii au talent. Cine este Laura Bretan. Telespectatorii au fost uimiti de Laura Bretan, o eleva de numai 13 ani cu o voce demna de o soprana de opera.
Romanii au talent. Cine este Laura Bretan. De la primele note, toata lumea si-a dat seama de imensul talent al Laurei Bretan. Florin Calinescu s-a ridicat imediat in picioare, mut de uimire, in timp ce Smiley exclama in culise „Doamne, Doamne!”
Romanii au talent. Cine este Laura Bretan. Sala s-a ridicat si ea in picioare, in timp ce muti oameni aveau lacrimi in ochi la auzul vocii Laurei.
Laura Bretan are 13 ani si este de orgine romanca, dar s-a nascut si locuieste in America, Chicago. A venit in Romania in anul 2015 pentru a asista la inmormantarea bunicului sau care era extrem de mandru de talentul nepoatei sale si care a indemnat-o sa participe la Romanii au talent.Laura Bretan a urcat plina de durere si emotii pe scena si le-a cantat celor 4 jurati si telespectatorilor ProTV, piesa „O mio babbino caro”, momentul sau s-a viralizat in cateva secunde, mii de mesaje curand pe retelele de socializare.

I loved it:) Pacific Garden

Posted by Laura Bretan on 26 Iunie 2015

Romanii au talent. Cine este Laura Bretan. O voce care se naste la cateva sute de ani, asta este parerea tuturor celor care sunt experti in domeniul muzicii, dar si parerea juriului Romanii au talent.
Laura Bretan este deja cunoscuta in America, celebrul post de televiziune CBS a facut un reportaj despre vocea sa uimitoare in care spune cu mandrie ca este romanca.
Laura Bretan are mari sanse sa castige trofeul Romanii au talent de anul acesta, dupa cu bine a spus chiar Mihaela Radulescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult