Acasa MagazinLife Romanii au talent. Cine sunt primii finalisti (video)

Romanii au talent. Cine sunt primii finalisti (video)

scris de L.M.
111 afisari

Prima Semifinala „Romanii au talent” a fost incendiara. Juriul format din Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis a urmarit cu sufletul la gura momente de senzatie.

Romanii au talent. Cine sunt primii finalisti

Romanii au talent. Cine sunt primii finalisti

De la reprezentatii spectaculoase de echilibristica si pana la interpretari muzicale ale pieselor celebre, primul show live al celui de-al cincilea sezon „Romanii au talent” le-a avut pe toate.

Publicul si-a votat favoritii, iar concurentii care merg direct in FINALA „Romanii au talent” sunt: Ion Barbu si Traian Constantin.
Ion Barbu – Interpreteaza piesa „Ploaia” (Cargo)


Ion Barbu a reusit inca de la primele acorduri ale melodiei interpretate la preselectii sa o convinga pe Andra ca este talentat si ca merita un loc direct in semifinale.
Jurata a fost impresionata de calitatile vocale ale tanarului, asa ca a apasat golden buzz-ul si l-a adus pe acesta direct in semifinala. Ion Barbu i-a surprins pe jurati si in prima semifinala LIVE „Romanii au talent„, iar acordurile piesei „Ploaia”, de la trupa Cargo, au rasunat pe scena.

Andra s-a bucurat din nou ca l-a trimis in Finala, iar cel mai emotionant moment a fost atunci cand concurentul a mers la masa juriului si i-a salutat pe toti. Andra s-a ridicat in picioare sa-si intampine favoritul, l-a luat in brate, iar acesta i-a sarutat protector burtica de gravida.


Juriul a avut si el o misiune grea, fiind desemnat sa il aleaga pe cel de-al treilea finalist al serii. Pe locurile 3 si 4, in preferintele publicului, s-au clasat Nicoleta Iancu si Oana Zara alaturi de Alexandru Bordea.

„Toti cei care au reusit sa cucereasca publicul in preselectii, au reusit sa isi construiasca o cariera artistica”, a declarat Andi Moisescu inainte de a numi concurentul pe care doreste sa il vada in MAREA FINALA „Romanii au talent”.

Mihaela Radulescu a fost si ea pusa intr-o situatie dificila atunci cand a venit randul ei sa desemneze concurentul pe care il vrea in FINALA: „Nu am fost niciodata pregatita pentru acest moment. Sunt pusa sa aleg intre soare si luna”.

Decizia a fost grea, insa dupa indelungi deliberari, acestia au decis ca Oana Zara si Alexandru Bordea sa intre in lupta finala pentru titlul de eroi nationali.
Nu rata VINEREA viitoare cea de-a doua SEMIFINALA LIVE „Romanii au talent„!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult