Acasa MagazinLife Romanii au talent. Cristian Leana si Speed Cubing (video)

Romanii au talent. Cristian Leana si Speed Cubing (video)

scris de R. C.P.
1.030 Afisari

Fanii „Romanii au talent” isi amintesc cel mai probabil de Cristian Leana, unul dintre finalistii show-ului. Tanarul a impresionat in finala show-ului cu un moment inedit: a rezolvat mai multe cuburi Rubik folosind diferite procedee si chiar legat la ochi.

Romanii au talent. Cristian Leana si cuburile Rubik

Romanii au talent. Cristian Leana si cuburile Rubik

Dupa ce show-ul „Romanii au talent” i-a schimbat viata, Cristian Leana a revenit in fata juratilor alaturi de doi colegi la fel de talentati ca el, pe care i-a intalnit la competitiile de cuburi. Cei trei prieteni, Cristian, Flavian si Martin, s-au prezentat la preselectiile „Romanii au talent” (2015) cu un nou numar de senzatie.
Atunci cand a urcat pe scena, Andi nu a putut sa isi stapaneasca entuziasmul la vederea lui Cristian Leana, pe care il considera „unul dintre concurentii sai preferati” de la „Romanii au talent”.
Speed Cubing, caci acesta este numele de scena ale celor trei baieti, si-au inceput numarul in forta. Flavian si Cristian au rezolvat in timp record cuburi Rubik, fiind legati la ochi, insa spectacolul nu s-a incheiat aici. Martin (12 ani), care este considerat cel mai rapid om din Romania cand vine vorba de rezolvarea cubului Rubik, a dus totul la un alt nivel si a jonglat cu fatetele colorate ale acestuia folosindu-si doar o mana.

Publicul a fost in delir la vederea momentului celor de la Speed Cubing, mai ales ca la final baietii s-au folosit de cubul Rubik pentru a realiza portretul lui Mihai Eminescu.

Editia cu numarul 7 a sezonului 5 „Romanii au talent” s-a incheiat magistral: Andi a apasat butonul auriu si i-a trimis pe cei trei baieti direct in Semifinala. „Uimitor, nu am cuvinte sa descriu”, a spus Cristian Leana la finalul momentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult