Acasa MagazinLife Romanii au talent. Cum a ajuns Marius Calin direct in semifinala (video)

Romanii au talent. Cum a ajuns Marius Calin direct in semifinala (video)

scris de Z.V.
49 afisari

Pe cat de exploziv a debutat aseara show-ul „Romanii au talent”, la fel s-a si terminat! Mihaela Radulescu a surprins din nou, cand l-a trimis direct in semifinala pe Marius Calin, un sondor chipes din Ploieşti.

Romanii au talent. Cum a ajuns Marius Calin direct in semifinala

Romanii au talent. Cum a ajuns Marius Calin direct in semifinala

Romanii au talent. Marius Calin direct in semifinala. Juratii au avut parte aseara de momente inedite si spectaculoase, iar Marius Calin este unul din exemple. A urcat pe scena imbracat in muncitor si toata lumea se astepta la un numar de strip-tease, cand….
Entuziasmata, Mihaela Radulescu i-a acordat steaua care-l duce pe concurent direct in semifinala.
Vineri seara, tanarul si-a incercat norocul pe scena „Romanii au talent” unde, din prima clipa, a reusit sa-i atraga atentia Mihaelei Radulescu prin muschii bine lucrati si vestimentatia sumara.

Romanii au talent. Marius Calin direct in semifinala. Imbracat cu o vesta descheiata, casca de protectie, jeansi si bocanci, Marius a oferit un moment inedit care l-a trimis direct in semifinala!

Marius Calin a urcat pe scena imbracat in costum de muncitor in constructii si nimeni din sala nu banuia ce are de gand concurentul. Dupa ce s-a intors cu spatele la jurati, tanarul a inceput sa cante piesa „Time to say goodbye”, a lui Andrea Bocelli.

Romanii au talent. Marius Calin direct in semifinala. „Ma asteptam la un numar de striptease, cand l-am vazut cum era imbracat. Arata foarte bine, este inalt, musculos”, a spus Mihaela Radulescu la finalul momentului.
Romanii au talent. Marius Calin direct in semifinala. “Acesta este omul de care avem nevoie la“, a marturisit Bebe Cotimanis, iar Andra a adaugat ca astfel de oameni trebuie sa urce pe scena show-ului: “Asta este ideea acestui show. Sa vina oameni care sa ne impresioneze“.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult