Acasa MagazinLife Romanii au talent: Cum a evoluat femeia bionica (Larisa Bercea) in seara de 4 mai (VIDEO)

Romanii au talent: Cum a evoluat femeia bionica (Larisa Bercea) in seara de 4 mai (VIDEO)

scris de L.M.
46 afisari

Prezenta Larisei Bercea in semifinala 5 de la Romanii au talent a starnit emotii in randul barbatilor dupa dansul la bara a celei care a fost numita femeia bionica.

Larisa Bercea, femeia bionica la Romanii au talent

Larisa Bercea are 21 de ani si s-a prezentat la „Romanii au talent” cu o imagine sexy si rea si a oferit juriului si publicului un dans la bara in toata regula. Toti barbatii din sala, inclusiv membrii juriului si prezentatorii, au ramas fascinati de frumoasa domnisoara. „Nu cred ca e un moment de finala„, a spus Mihai Petre. „Toate televizoarele au zburat pe geam”, a glumit Andi Moisescu pe seama comentariului colegului sau. „Daca dansul la bara ar deveni sport olimpic, eu va garantez ca ar fi primul care ar trebui sa se tina pe stadioane, pentru ca nu ar incapea publicul altfel”, a adaugat el.

Chiar daca nu a reusit sa ajunga in marea finala din data de 11 mai 2012, Larisa Bercea a venit în ultima semifinală de la Românii au talent cu un număr de senzație la bară. ”Asta pentru că se apropie ziua bărbatului”, a comentat Smiley după dansul la bară al Larisei, transformată într-un fel de femeie bionică. ”E atât de puternică, nu-mi pot lua ochii de la mâinile ei, sunt foarte puternice”, a spus Mihai Petre. ”Eu văd foarte multă putere când mă uit la ea”, a spus Andra. ”Nu cred că e un moment de finală, dar ca divertisment nu pot să spun că nu mi-a plăcut spectacolul oferit de forţa braţelor tale”, a adăugat Mihai Petre. ”Eu cred că dacă dansul la bară ar deveni sport olimpic, ar fi primul sport olimpic care ar trebui să se ţină pe stadioane”, crede Andi Moisescu.

<

1 comentariu

Chris P. 05-05-2012 - 12:40

…sunt de acord cu Mihai Petre…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult