Acasa MagazinLife Romanii au talent. Cum l-a înmuiat Aurora Toma pe Florin Călinescu (video)

Romanii au talent. Cum l-a înmuiat Aurora Toma pe Florin Călinescu (video)

scris de Z.V.
171 afisari

Românii au talent 2016. A doua ediţie a show-ului Românii au talent a adus pe scene oameni dornici să arate de ce sunt în stare. Florin Calinescu a vrut să o cucerească pe Aurora Toma, o blondă seducătoare, dar și-a amintit…că e gay!

Romanii au talent. Cum l-a înmuiat Aurora Toma pe Florin Călinescu

Romanii au talent. Cum l-a înmuiat Aurora Toma pe Florin Călinescu

Românii au talent 2016. A doua ediţie a show-ului Românii au talent. O blondă care a executat un număr spectaculos de acrobație la înalțime l-a vrăjit pe Florin Călinescu. Actorul a zis că ar lua-o acasă dar..de doi ani e gay!!!

Românii au talent 2016. A doua ediţie a show-ului Românii au talent. Din cei patru jurați, Călinescu a fost extaziat de miscările senzuale în jurul cercului suspendat,făcute de blonda Aurora Toma.
„Nu pot să mă ridic de pe scaun, pentru că m-am înmuiat… Nici nu te întreb ce o să faci cu 120.000 (valoarea marelui premiu de la Românii au talent n.r.) pentru că o să completez eu până la un milion şi ne mutăm la Monaco, lângă Mihaela Rădulescu. De doi ani sunt gay. Am schimbat tabăra, am zis gata cu femeile. Mă gândesc ca până data viitoare să-mi revin la starea iniţială”, a zis, pus pe șotii, Florin Călinescu.
Românii au talent 2016. A doua ediţie a show-ului Românii au talent. Aurora Toma a dansat la înălţime cu ajutorul unui inel, reuşind să îi capteze pe Florin Călinescu şi pe Smiley. Momentul a fost apreciat în picioare de întreaga sala. „Am văzut moldovence, rusoaice, dar le-ai bătut pe toate. Eşti Luna pe pământ, nu mai îmi trebuie telescop. Nici nu mai întreb ce faci cu 120.000 de euro, completez eu până la un milion şi ne mutăm la Monaco“, a glumit Călinescu. „Aurora, ai fost la înălţime“, a completat Andi. Iar concurenta a primit patru de „Da“.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult