Acasa MagazinLife Romanii au talent. De ce a izbucnit in lacrimi un jurat

Romanii au talent. De ce a izbucnit in lacrimi un jurat

scris de Z.V.
7 afisari

Cel de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, a debutat cu succes vinerea trecuta.

Romanii au talent. Mihaela Radulescu s-a certat cu Andra

Romanii au talent. Mihaela Radulescu s-a certat cu Andra

Romanii au talent. De ce a izbucnit in lacrimi un jurat. Telespectatorii au avut parte de toate ingredientele unui spectacol memorabil: momente surprinzatoare, inedite, pline de emotie, talente diverse si autentice care au ridicat sala in picioare, alaturi de numere amuzante care au starnit hohote de ras si comentarii savuroase din partea juriului.
Romanii au talent. De ce a izbucnit in lacrimi un jurat. Distractia revine azi la PRO TV, de la 20:30, in cea de-a doua editie a noului sezon Romanii au talent. Cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman, cat si pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro, continua maine seara cu multe surprize.

Romanii au talent. De ce a izbucnit in lacrimi un jurat. Juratii Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, impreuna cu cel mai iubit cuplu de prezentatori, Smiley si Pavel Bartos, sunt pregatiti sa le ofere telespectatorilor cea mai spectaculoasa seara de vineri.
Azi vom afla ce jurat nu isi mai poate stapani emotiile si izbucneste in lacrimi in momentul in care unul dintre concurenti isi va etala talentul pe scena, dar si daca momentele incredibile de magie, balet sau acrobatie vor reusi sa ridice sala in picioare si sa primeasca DA din partea juriului.

Romanii au talent. De ce a izbucnit in lacrimi un jurat. Tot in editia de azi vom vedea daca Mihaela, Andi sau Bebe urmeaza exemplul Andrei si vor trimite un concurent direct in semifinala cu ajutorul golden buzz-ului.

Nu in ultimul rand, Smiley si Pavel Bartos vor fi inspirati de un numar plin de risc si adrenalina al unui concurent, ceea ce ii va face sa sfideze in culise moartea, in stilul lor caracteristic, plin de umor.

Romanii au talent. De ce a izbucnit in lacrimi un jurat. Cei mai talentati, autentici si surprinzatori romani ne vor uimi cu momente de exceptie, care vor impresiona, emotiona, amuza si uimi telespectatorii.

Editia a doua a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent se anunta a fi una de exceptie! Telespectatorii sunt asteptati azi, de la 20:30, sa-si urmareasca si sustina eroii, numai la PRO TV!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult