Acasa MagazinLife Romanii au talent. Dumitru Emil, din „Cara-căl“ şi extratereştrii (video)

Romanii au talent. Dumitru Emil, din „Cara-căl“ şi extratereştrii (video)

scris de Șt. C
121 afisari

ROMÂNII AU TALENT. Dumitru Emil din “Caracal”, concurentul care a stârnit hohohote de cu dansul său în urmă cu trei sezoane, s-a întors și de această dată a primit patru de “DA”.

Romanii au talent. Dumitru Emil, din „Cara-căl“

Romanii au talent. Dumitru Emil, din „Cara-căl“

O cunoștință mai veche de-a lui Andi și Andra, Dumitru Emil din „Caracal”, a stârnit hohote de râs din partea juriului și a publicului. Dansul lui extraterestru, neînțeles, dar extrem de energic, i-au adus concurentului patru de DA din partea juriului.

ROMANII AU TALENT. Emil a avut parte de câteva momente magice, căci alături de el, pe scenă, au urcat Andra și Mihaela. Vedetele au dansat cot la cot cu dansatorul excentric, până când X-urile de la masa juriului au anunțat sfârșitul numărului.
Dumitru Emil, din „Cara-căl“, a revenit la Românii au talent şi a dansat pe ritmuri electro, alături de Andra şi Mihaela Rădulescu. „Extratereştrii există!“, a exclamat Andi. Emil a mers mai departe spre surprinderea lui şi chiar a juriului.

ROMANII AU TALENT. Cu toate acestea, toate vedetele au răspuns afirmativ pentru a-l trimite pe Dumitru Emil mai departe în competiție.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult