Acasa MagazinLife Romanii au talent, Dumitru Emil si ciorba de burta (video)

Romanii au talent, Dumitru Emil si ciorba de burta (video)

scris de L.M.
198 afisari

La  Romanii au talent a venit si Dumitru Emil. El  este din Caracal, are 43 de ani. Mai precis: 15.04.1969, Berbec. „E foarte important ca ne-ati spus si zodia„, a tinut sa-i spuna Andi Moisescu inca de la inceput.

Dumitru Emil

Dumitru Emil a venit la Romanii au talent

Pai asa se face normal„, i-a explicat concurentul. „Mihai, te rog sa te prezinti si tu„, l-a invitat Andi pe colegul lui. „Eu sunt tot Berbec„, i-a raspuns acesta. „Atunci, vorbiti ca de la Berbec la Berbec„, a adaugat Andi, dupa care a urmat un shimb de replici „behaitoare” intre Mihai Petre si concurent: „Behehe!”, „Mehehe!”, „Behehe!”, „Mehehe!” Am incheiat citatele.

Dar nu acesta era talentul lui Emil, ci cantecul si… dansul. El a reinventat o piesa a Sabrinei, spre deliciul tuturor. „Boys, boys, boys, Sabrina imi da pijamale de noapte. Boys, boys, boys, Sabrina spune imi place ca esti Berbec. Boys, boys, boys, Sabrina imi da ciorba de burta”. Ca si cand nu ar fi fost de ajuns, Emil a inceput sa danseze si pe mega hitul „Gangnam Style„, ridicand sala in picioare. Totusi, el nu a reusit sa treaca in etapa urmatoare a show-ului Romanii au talent, sezonul 3.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult